BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er lukket frem t.o.m 3 marts. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×
VinAvisen
90 points
Vinhulen Points
Smag På Vin
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Feudi Salentini `Gocce` Primitivo di Manduria 2016

Gocce er en fænomenal Primitivo med stor fedme og intensitet

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Primitivo fra Manduria

Denne intense rødvin er produceret af 100% Primitivo druer fra Manduria - området der regnes for det bedste område til produktion af Primitivo druer. Druerne til Gocce kommer fra marker hvor vinstokkene er op til 110 år gamle, og druerne herfra er håndplukket og bliver fragtet til vingården i små kasser, så druerne ikke tager skade. Kun de bedste og mest modne af disse druer udvælges til denne vin. Vinen har fadlagret 10 måneder i små franske og amerikanske fade.

Vinen har en mørkerød, næsten helt sort farve. Intense og frugtrige aromaer af modne brombær, sorte kirsebær, blomme og peber, samt hints af chokolade og vanilje fra fadlagringen. Vinen er meget fyldig, sødmefuld, rig og solmoden. Eftersmagen er silkeblød, og den frugtrige smag af moden frugt og de krydrede noter bliver hængende længe - meget længe.

Server vinen ved 16-17° grader for den optimale vinoplevelse, og gerne til retter med rødt kød, vildt, and, lam eller modne oste. Vinen er også den perfekte hyggevin med sin fløjlsbløde, sødmefulde frugtstil..

Gocce er en af de absolut bedste Primitivoer der produceres og en rødvin på højeste niveau. Er du til elegant og forfinet vin, så er denne vin nok ikke noget for dig - er du derimod til fyldige, frugtrige og fløjsbløde smagsbomber, så er denne Gocce perfekt!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Feudi Salentini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
10 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2023
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Sort koncentreret vin med blommer i duften. Intens i smagen med en let sødmefuld moden frugtnote, varme krydderier og vanilje. Vellavet vin som bærer den høje alkohol flot"

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Hvis du er til bløde, store og mørke rødvine, der er nemme at gå til og nemme at drikke, så er italiensk Primitivo nok det sted, du plejer at søge. Og måske støder du på Gocce-vinen her fra Feudi Salentini, og skulle det ske, så kan du roligt finde tegnedrengen frem. For her får du alt det, du forventer i en Primitivo. Tryghed, blødhed, stor fylde, power, mørk kulør, sødmefulde noter og behagesyge ud over alle grænser. Du sikrer dig også en vedvarende og insisterende moden eftersmag, der bare bliver ved og ved. Samtidig får du også en vin, der er mere eller mindre blottet for overraskelser, men som har en fin harmoni på den velgennemtænkte måde. Er du til denne vintype, så ville du nok give Gocce fuld plade i stjerneregnen – er du ikke til denne type, forstår du nok ikke, at jeg vurderer den over middel. Sådan er det med smag – det her er velskabt med stor respekt for det Primitivoen kan, og som Primitivo-tilhængere gerne vil have. Det har jeg fuld respekt for."

Smag På Vin

5 stjerner

"I det kæmpe hav af Primitivovine fra det sydlige Italien stikker denne fra Feudi Salentini ud med mere dybde og finesse. Dufter af blommer, syltede kirsebær, brændte figner og let vanilje. Cremet og fyldig i munden med nogenlunde samme noter som i aromaen. Pæn syre giver den let sødmefulde frugt noget balance. Moderat alkohol og let grenet tannin. Er man til de syditalienske frugtbasser, bør man spendere lidt mere for at prøve de flere lag af i Gocce."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En klassisk Primitivo-rødvin med stor frugtfylde og noter af blommer, mørke bær, fin krydring, bløde tanniner og en lang eftersmag med en lille tørhed, som gør den god til mad - og at man ikke forveksler den en med en klassisk amerikansk Zinfandel."

Vinhulen Points

90 points

"Rubinrød. Duften har røde bær og masser af grensaft, lyng og vidunderlig parfumeret touch suppleret med makron/marcipan fra fadlagring. Elegant duft. Smagen indleder med let sødme efterfulgt af røde bær, markblomst, hindbær, lyng og flot, frisk frugtsyre med rensende bid. På en gang feminin og kraftfuld vin, hvor de fine røde bær og parfume kombineres med intensitet og fasthed i syre og tanniner. Saftig og energisk vin der er moden men også er flot om et år. Smagen er lang og balanceret med lille sødme. Virkelig flot til prisen."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Concours Mondial Bruxelles

Guldmedalje Mundus Vini

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Feudi Salentini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt