VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
VinHulen

Feudi Salentini `Gocce` Primitivo di Manduria 2015

Gocce er en fænomenal Primitivo med stor fedme og intensitet

Ikke på lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Primitivo fra Manduria

Denne intense rødvin er produceret af 100% Primitivo druer fra Manduria - området der regnes for det bedste område til produktion af Primitivo druer. Druerne til Gocce kommer fra marker hvor vinstokkene er op til 100 år gamle, og druerne herfra er håndplukket og bliver fragtet til vingården i små kasser, så druerne ikke tager skade. Kun de bedste og mest modne af disse druer udvælges til denne vin. Vinen har fadlagret 10 måneder i små franske og amerikanske fade.

Vinen har en mørkerød, næsten helt sort farve. Intense og frugtrige aromaer af modne brombær, sorte kirsebær, blomme og peber, samt hints af chokolade og vanilje fra fadlagringen. Vinen er meget fyldig, sødmefuld, rig og solmoden. Eftersmagen er silkeblød, og den frugtrige smag af moden frugt og de krydrede noter bliver hængende længe - meget længe.

Server vinen ved 16-17° grader for den optimale vinoplevelse, og gerne til retter med rødt kød, vildt, and, lam eller modne oste. Vinen er også den perfekte hyggevin med sin fløjlsbløde, sødmefulde frugtstil..

Gocce er en af de absolut bedste Primitivoer der produceres og en rødvin på højeste niveau. Er du til elegant og forfinet vin, så er denne vin nok ikke noget for dig - er du derimod til fyldige, frugtrige og fløjsbløde smagsbomber, så er denne Gocce perfekt!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Feudi Salentini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
10 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Jeg elsker virkelig, når en syditaliensk Primitivo præsenterer sig fra sin mest voluminøse og ukomplicerede side – og samtidig undgå at blive decideret tung. For det er en svær balance at få den sidste del med, men det er den, der gør forskellen på en god Puglia-vin og en eminent én af slagsen. Gocce præsterer lige præcis den kunst i denne vin, der er stor, blød, fyldig og varm med masser af vanille, solbær og lækker sødme. Men man aner også nogle lysere og mere friske sider, der ikke træder igennem for alvor, men som giver en overtone, der løfter helheden. Det er syditaliensk når det er bedst og mindst kompliceret – men alligevel nuanceret og spændende."

Smag På Vin

6 stjerner

"Jamen, det er jo lige præcis sådan, en god Primitivo skal smage. Her er en fyldig og tæt næse med boysenbær, brombær, mørk chokolade og en smule vanilje. Mange af de samme noter går igen i en fyldig og cremet mund, og det hele kunne sagtens gå hen og blive en sød, klæbrig og jammy affære, hvis det ikke havde været for en saftigfrisk syre, der holder vinen oppe. God længde på en fin og frugtig eftersmag."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Rødvine på Primitivo-druen fra Manduria nede på "hælen" er med deres dybe, tunge frugt og marmelade-agtige sødme meget populære. Her er en vin, der lever op til forventningerne. Kan man lide den, skal dens gode kvalitet have fem stjerner."

VinHulen

2 stjerner

"Rubinrød og tæt. Duften starter med let træ efterfulgt af kirsebær og blomme med intensiv duft. Smagen er fed og blød med stor sødme og intens frugt af røde kirsebær og hindbær med supplement af vingummi. Frisk frugtsyre og lette bittertoner. Harmonisk og kraftig vin med masser af frugt og lette bittertoner og lette tanniner i finalen. Et lille muskelbundt."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Feudi Salentini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt