Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
VinAvisen
Smag På Vin
EkstraBladet

Feudi Salentini `Collezione 53` Primitivo di Manduria 2015

Forrygende flot Primitivo i flamboyant stil.

På lager
DKK 199,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
205,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Flamboyant. Overdådig. Wow.

Det er i korte træk Feudi Salentini `Collezione 53` Primitivo di Manduria. En super velskabt Primitivo fra Manduria i det sydligste Italien. Denne Primitivo sætter overliggeren rigtig højt for Primitivo di Manduria vine generelt. 

Vinen byder på en flot, intens rubinrød farve i glasset. Den opleves fed og cremet med en forrygende viskositet, som virkelig blidt kærtegner glassets sider.

En eksplosion af smagsindtryk

Dens intense aromaer er krydret med en umiddelbar aroma af modne blommer, chokolade, ristet kaffe og noter af egetræ og tjære. Smagen er stor, fed og intens. Meget frugtig med en stor frugtsødme af blommer, mørke kirsebær, tjære og lidt vanilje. Fast frugtsyre og fine tanniner holder den sødmefulde frugtige stil i skak, og oplevelsen er intens med en sand eksplosion af smagsindtryk. Ganske enkelt en imponerende vin så tyk som smeltet chokolade.

Server vinen v/16-17° grader og gerne til retter med rødt kød, marineret kød fra grillen eller modne oste. En Primitivo som denne kan også nydes i sit eget selskab som den ultimative luksus hyggevin.

Flamboyant Primitivo fra det solrige Manduria i Syditalien. Overdådig vinoplevelse fra start til slut. Er du til fyldige, cremede vine med en intens, frugtig sødme, hvor alle elementer virkelig sætter dine sanser på overarbejde, er denne Primitivo lige dig. En luksus Primitivo, der sætter et uhyggeligt højt niveau.

 

BEMÆRK; Alle varer som bliver sendt med PostNord vil IKKE blive leveret i originale kasser/æsker!

 

 

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Feudi Salentini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
14 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2025
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Sort og intens i duften med masser af sorte bær. Koncentreret og potent i stilen drevet af brombær, lakrids, sort peber og vanilje i smagen. Krydret lang afslutning. Vellavet seriøs vin."

Smag På Vin

5 stjerner

"’Collezione 53’ er lige et par skridt op ad kvalitetsstigen, når vi taler Primitivo fra Puglien. Her sker der væsentligt mere end blot varm, kogt frugt, krydderi og høj alkohol i en papæske. Her har vi en meget høj koncentration og tæt intensitet i både duft og smag. Frugten er stadig af den varme slags, men mere kompleks – her er brombær, kirsebær, hindbærmarmelade, rosiner, dild, sød tobak og kun ganske lidt af de varme krydderier. Smæk på smagsintensiteten med en del sødme, men den føles ikke så påtrængende, da den balanceret med en høj syre. Tanninen er af den bløde slags, og de 15 procent varmer munden godt op og fører ud i en lang eftersmag. En god, kompleks og velafbalanceret Primitivo, der endelig ikke må forveksles med de billige Bag in Boxes vine, der sprøjtes ud i denne tid. Det her er kvalitet!"

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin præsenterer Primitivo-druen fra dens allerbedste side - blød som fløjl og med noter af mørke bær, kirsebær, chokolade og krydderier samt fint integrerede fadnoter - vanille og tjære."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje China Wine Awards

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Feudi Salentini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt