Bestil din vin online - vi leverer hele sommeren igennem dag-til-dag alle hverdage. Vores fysiske showroom i Esbjerg holder dog ferielukket i uge 29, 30 og 32 - uge 31 åbent til normale åbningstider.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Fyldig, kompleks og meget intens Valpolicella!

Ferragu Valpolicella Superiore 2013

På lager

349,95 DKK per stk.
269,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
274,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Ferragu Valpolicella Superiore 2013

Detaljer

Langt bedre end de fleste kvalitets Amaroner!

Vinen er produceret af Corvina, Corvinone og Rondinella fra 2,5 hk hektar marker. Disse marker er øst-vest vendte så de får stor meget sol, og de er beliggende i ca. 250 meters højde. Vinstokkene er ca. 15-20 år og er plantet tæt med ca. 13.000 stokke per hektar. Til gengæld producerer stokkene kun ca. 800 g per vinstok – men 800 g af druer af høj kvalitet. Alle druerne håndhøstes i starten af oktober og fragtes skånsomt til vinhuset i små kasser. Herefter ligges druerne til tørre i 30 dage. Efter knusning og gæring af vinen har den fadlagret 12 måneder i små amerikanske egetræsfade og herefter min. 6 måneder i flasken inden frigivelse. Der produceres ca. 15.000 flasker årligt.

Vinens elementer

Farven er helt mørk rubinrød. Rige aromaer af modne mørke frugter samt noter af vanilje, krydderier og rosin. Vinen er fyldig, fint struktureret og med tilpas syre. Smag af fed mørk frugt og komplekse noter af spændende krydderier, vanilje og fad. Eftersmagen er himmelsk og bliver hængende meget længe.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-17° grader og gerne til fx smagfuld grillmad, oksekød, gryderetter eller modne oste. Vinen er også oplagt som luksus meditationsvin.

Måske er denne vin `kun` en Valpolicella Superiore, men den er langt bedre end selv de fleste kvalitets Amarone der produceres. En fantastisk rig, kompleks og intens Valpolicella, som samtidigt formår at bevare en vis friskhed. En dyr Valpolicella – men alle pengene værd!

Drue
Corvina
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2013
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Ferragu
Størrelse
75 cl
Alkohol
15%
Region
Veneto
Website
Lagring
24 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2017-2025

Ferragù

I 1997 eksperimenterede brødrene Ferragù med deres første Amarone. Inden for en kort årrække var deres unikke vine at finde i eksklusive vinbutikker og restauranter samt i eksklusive og yderst prestigefyldte steder som Harrods - det store britiske stormagasin, hvor Amarone fra Ferragù vingården udgør en del af deres unikke præferencetriade.

Verdenskendt brand

Vingården begyndte at deltage i Merano WineFestival i 2006 med stor succes, og modtog sideløbende certificering som producent af Amarone Valpolicella DOC og Valpolicella Superiore DOC - de samme vine, som også eksporteres til Schweiz, Danmark, Sverige og USA (hvor de er særligt værdsat i Washington, San Francisco, Los Angeles og New York) samt til Asien og Fjernøsten: Ferragù er et kendt brand selv i Japan.

Vine med stærke følelser

Selve høsten og vinfremstillingen er forbundet med stærke følelser, som kommer til udtryk i de gamle, men fuldstændig nyrestaurerede vinkældre, fyldt med alle de værktøjer, som en vingård har brug for nu-om-dage. Herunder de førende produktionstekninkker, der gennem årene er blevet Ferragù's varemærke med vingårdens karakteristiske logohåndskrift på flaskerne. Stærke følelser og en unik tilgang til dette håndværk, som kommer til udtryk i hver eneste flaske fra Ferragù. 

Det virker umuligt, at et enkelt glas kan holde så meget!

Ferragu Amarone Veneto vin

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse