Bestil din vin online - vi leverer hele sommeren igennem dag-til-dag alle hverdage. Vores fysiske showroom i Esbjerg holder dog ferielukket i uge 29, 30 og 32 - uge 31 åbent til normale åbningstider.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Muligvis den bedste Amarone der produceres...!

Ferragu Amarone della Valpolicella 2011

På lager

725,00 DKK per stk.
675,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
680,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Ferragu Amarone della Valpolicella 2011

Detaljer

Enhver Amarone fan bør prøve denne vin mindst en gang!

Farven er helt mørk rubinrød. Intense aromaer af mørkefrugter, rosiner, marmelade, krydderier samt noter fra fadlagringen. Vinen er fed, fyldig og kraftfuld. Mærkbare og afrundet tanniner samt god syre sikre flot struktur i vinen, og er perfekt afstemt til den intense frugt. Smagen er intet mindre end utrolig intens og kompleks. Eftersmagen er rig og afrundet og utrolig lang.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 17-18° grader og lad den gerne dekantere et par timer før servering. Denne Amarone er en skøn ledsager til fx rødt kød, julemad og modne oste. Er også helt oplagt som en luksus meditationsvin.

Ferragu er en af de absolut bedste Amaroner der findes og enhver Amarone fan skal opleve denne Amarone mindst en gang i livet. Ufattelig tæt, rig, intens og kompleks. Spørger du os, så er den mindst lige så god som Dal Forno, men denne Ferragu koster under det halve!

Drue
Corvina
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Amarone
Årgang
2011
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Ferragu
Størrelse
75 cl
Alkohol
17,5%
Region
Veneto
Website
Lagring
36 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2030

Ferragù

I 1997 eksperimenterede brødrene Ferragù med deres første Amarone. Inden for en kort årrække var deres unikke vine at finde i eksklusive vinbutikker og restauranter samt i eksklusive og yderst prestigefyldte steder som Harrods - det store britiske stormagasin, hvor Amarone fra Ferragù vingården udgør en del af deres unikke præferencetriade.

Verdenskendt brand

Vingården begyndte at deltage i Merano WineFestival i 2006 med stor succes, og modtog sideløbende certificering som producent af Amarone Valpolicella DOC og Valpolicella Superiore DOC - de samme vine, som også eksporteres til Schweiz, Danmark, Sverige og USA (hvor de er særligt værdsat i Washington, San Francisco, Los Angeles og New York) samt til Asien og Fjernøsten: Ferragù er et kendt brand selv i Japan.

Vine med stærke følelser

Selve høsten og vinfremstillingen er forbundet med stærke følelser, som kommer til udtryk i de gamle, men fuldstændig nyrestaurerede vinkældre, fyldt med alle de værktøjer, som en vingård har brug for nu-om-dage. Herunder de førende produktionstekninkker, der gennem årene er blevet Ferragù's varemærke med vingårdens karakteristiske logohåndskrift på flaskerne. Stærke følelser og en unik tilgang til dette håndværk, som kommer til udtryk i hver eneste flaske fra Ferragù. 

Det virker umuligt, at et enkelt glas kan holde så meget!

Ferragu Amarone Veneto vin

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse