Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×

Farinelli Bianco

Sprød og frisk hvidvin til en super skarp pris!

På lager
DKK 39,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 49,95 DKK stk.
44,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og frisk vin fra Abruzzo. Et super køb!

Vinen er produceret af 100% Trebbiano fra Abruzzo i det sydlige Italien. Abruzzo er kendt for deres flotte kystnære landskab, som byder på bugter, bjerge, bakker, dale og gamle slotte. Den sprøde og friske most kommer fra druerne på 30-40 år gamle vinstokke fra regionen. Vinen har lagret kortvarigt i ståltanke.

Farven er let strå gylden, med grønne nuancer. Friske aromaer af citrus, mandler og blomster. Smagen er sprød og frisk af moden citrus og grønne æbler. En intens og let moden smag.

Server vinen v/ 9-10 grader. Oplagt som aperitif eller som ledsager til skaldyr, fisk, pasta eller lettere fjerkræretter.

Farinelli Bianco er en frisk og sprød hvidvin til en særdeles god pris. Skal du have en god vin til `hverdags-pris`, uden at ville gå for meget på kompromis med kvalitet – så prøv denne Farinelli. Du vil blive positivt overrasket!

Vin Data
Drue
Trebbiano
Type
Hvidvin
Årgang
Uden årgang
Land
Italien
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Abruzzo
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt