91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Errante Rosso Italia

Rig, blød og solmoden smag

På lager
DKK 49,95

Pris: Før: 59,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
55,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 15%! ITALIENSK BESTSELLER. FYLDIG OG BLØD!

Denne Errante er en Italiensk bestseller, som scorer ⭐⭐⭐⭐⭐ 91 point og 5 stjerner. Vinen har en flot fylde, let sødmefuld frugt og varme krydderier. Det er en vin der smager af mere end den koster!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Rig, blød og solmoden smag

Errante Vino Rosso d`Italia er en fantastisk Italiensk rødvin til prisen. Vinen er produceret af 60% Sangiovese fra Emilia-Romagna regionen og 40% Montepulciano d`Abruzzo fra Abruzzo regionen. Vinen er gæret i delvist rustfri ståltanke og delvist i cement, ved kontrolleret temperaturer. Herefter er vinen blended og gennemgået malolaktisk gæring, hvorefter vinen har fadlagret 5 måneder i egetræsfade.

Farven er dyb rubinrød. Rige og elegante aromaer af sorte kirsebær og skovbær, samt hints af peber, kakao og balsamico. Smagen er fyldig og blød, med modne tanniner, sødmefuld og mørk frugt, og en behagelig og vedholdende eftersmag.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til rødt kød, vildt, lam eller til marineret spareribs. Ligeledes oplagt til at nyde uden mad eller til ostebordet.

Errante er en fyldig og blød Italiensk vin fra de 2 store vinregioner Emilia-Romagna og Abruzzo. En rig og solmoden smag, der bare smager fantastisk til prisen.

Vin Data
Drue
Montepulciano
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
Uden årgang
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Mornini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Lagring
5 mdr fadlagring
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Italiensk blend på Montepulciano og Sangiovese, som har en god duft af solbær, brombær, jordbær, læder, oliven og en underliggende duft af friske krydderurter. I munden er den fyldig og har gode tanniner og en fin frugtsødme, som gør den velegnet som ledsager til én af de klassiske italienske retter."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er et opbud af varme krydrede noter - især nelliker, hvid peber og tørret pomerans. Vinen har en del frugtsødme, men sødmen får perfekt modspil af krydringen og en et lille tørt bid til slut."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt