Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
90 points
Gilbert and Gaillard

El Campeador Reserva 2018

Rig Reserva i blød og moden stil. Fra over 100 år gamle vinstok...

På lager
DKK 59,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RØDVINS SOMMERKUP! EKSTRA NEDSAT 40%! PRISBASKER FRA DET SYDLIGE SPANIEN!

Denne El Campeador Reserva er en super spansk vin til prisen. Hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,1 Vivino stjerner, 90 points og guldvinder til lige nu kun 59,95 kr. El Campeador Reserva er fyldig, rig og moden i smagen og matcher perfekt grillet kød, spansk tapas eller blot til hygge en sommer aften. Det her er en lækker vinoplevelse til en lav pris netop nu.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Reserva fra over 100 år gamle vinstokke

Vinen er produceret af 70% Monastrell og 30% Cabernet Sauvignon. Druerne kommer fra nogle af de højst beliggende marker i DO Yecla, hele 900 meter over havest overflade. Til denne Reserve bruges druer fra vingårdens fineste vinmark, med 110 år gamle Monastrell vinstokke. Cabernet vinstokkene er ca 50 år gamle. Denne region er kendt for deres meget sol året rundt og meget lidt nedbør. Her består jorden primært af kalksten og lerjord. De gamle Monastrell vinstokke stortrives i dette klima og kan producere druer med meget intens smag.

Til denne reserva håndplukkes de bedste druer fra vinmarkerne, i første uge af oktober. Udblødning og gæring i rustfri ståltanke, efterfuldt af malolaktisk gæring, som giver en blødere vin. Herefter blev vinen blended og siden har de lagret 24 måneder på fransk og amerikanske egetræsfade, samt yderligere 18 måneder på flaske inden frigivelse.

Rig frugt og en lang silkeblød finish

Farven er mørke rød. Druerne fra de old gamle Monastrell vinstokke og de intense Cabernet, har givet en vin med dejlige aromaer af sorte skovfrugter, kirsebær og noter af mokka, vanilje og krydderier. I smagen er El Campeador Reserva rig, fyldig og frugtrig. De bløde tanniner og afstemt syre giver en silkeagtig struktur og en lækker eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den til gryderetter, grillet kød, spansk tapas eller brug den blot alene som hyggevin.

Denne Reserva er en yderst lækker spansk vin til prisen. Sådan en fylde, rig og moden frugt samt spændende nuancer burde koste væsentligt mere.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Artiga Fustel
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
24 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gilbert and Gaillard

90 points

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt