VinAvisen

El Campeador Reserva 2012

Fra 110 år gamle vinstokke

På lager
DKK 68,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
73,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Druer fra 110 år gamle vinstokke

Vinen er produceret af 90% Monastrell og 10% Tempranillo. Druerne kommer fra marker beliggende tæt på den lille by Jumilla i Murcia regionen. Til denne Reserve bruges druer fra vingårdens fineste vinmark, med 110 år gamle Monastrell vinstokke. Denne region er kendt for deres meget sol året rundt og meget lidt nedbør. Her består jorden primært af kalksten og lerjord. De gamle Monastrell vinstokke stortrives i dette klima og kan producere druer med meget intens smag.

Til denne reserva håndplukkes de bedste druer fra vinmarkerne, i første uge af oktober. Efter udblødning og gæring i rustfri ståltanke, blev druerne blended og siden har de lagret 24 måneder på fransk og amerikanske egetræsfade, samt yderligere 18 måneder på flaske inden frigivelse.

Dyb, moden og rig frugt, med spændender underliggende nuancer

Det lidt unikke blend af oldvine Monastrell og Tempranillo, gider fantastiske aromaer af udsøgte sorte skovfrugter og noter af mokka, vanilje og krydderier. I smagen er El Campeador Reserva rig, fyldig og frugtrig. De modne tanniner giver en blød struktur og en lækker eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den til gryderetter, grillet kød, tapas eller brug den blot alene som hyggevin. Vinen bør få 15-30 min. luft før servering.

Denne Reserva er en yderst lækker spansk vin til prisen. Sådan en fylde, rig og moden frugt samt spændende nuancer burde koste væsentligt mere.

Vin Data
Type
Rødvin
Årgang
2012
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Artiga Fustel
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Jumilla
Lagring
18 Måneder
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"TIl prisen er denne rødvin på druerne Monastrell (90%) og Tempranillo lidt af et fund. Det er en kompleks og harmonisk vin med fyldig frugt og noter af tjære, mokka og vanille fra to år på små egetræsfade."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt