El Campeador 2017

Vinkup fra det sydlige Spanien

På lager
DKK 54,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 64,95 DKK stk.
59,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Fremstilling

Vinen er produceret af 65% Syrah, 30% Monastrell og 5% Petit Verdot. Her er jorden tør og består af en del kalksten. Vinmarkerne er beliggende omkring den lille by Jumilla, i den sydlige spanske provins Murcia. Syrah og Petit Verdot vinstokkene er plantet i en højde på mellem 650m og 700m, mens de 110 år gamle Monastrell vinstokke er plantet i ca 900 meters højde. I DO Jumilla har de stort set solskin året rundt og begrænset nedbør. Vinstokkene her producerer mindre, men druerne har mere intens frugt og stor saftighed.

Druerne er håndplukket i starten af oktober. Gæringen er sket i rustfri ståltanke. Syrah`en har fadlagret 2 måneder for at tilføje vinen lette nuancer heraf, og den resterende del har lagret i ståltanke, for at bevare friskheden i frugten i denne vin.

Koncentret og blød sort frugt

Vinen har en flot lilla farve. Friske aromaer af dyb, mørk frugt. I munden er vinen fjøjlsblød og koncentret af sorte frugter, med underliggende nuancer af mokka og vanilje. Flot fylde. Syren er lav og tanniner er afrundet. Frisk og frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv vinen til grillet grøntsager, svinekød eller kalv. Giv gerne vinen luft i 15 min inden servering.

El Campeador er en super vin til prisen fra det sydlige spanien. Medium fylde og koncentreret smag af sorte bær og lette krydderier. Afrundet tanniner og lav syre, sikre en fløjlsblød smagsoplevelse

Vin Data
Drue
Monastrell
Petit Verdot
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Artiga Fustel
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
2 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt