NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

El Balon Amarone della Valpolicella 2016

Amarone i høj kvalitet til lav pris!

Ikke på lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

DENNE ÅRGANG ER DESVÆRRE UDSOLGT! - VI HAR LAVET SAMME TILBUD PÅ ÅRGANG 2018 - KØB ÅRGANG 2018 HER: El Balon Amarone 2018 - Brug samme rabatkode!

Kraftig, intens og lækker Amarone til flot pris!

Druerne til denne vin kommer fra marker i Valpolicella. Vinen er lavet på de klassiske druer, Corvina, Corvione og Rondinella samt 5% andre druer fra området. Høsten sker udelukkende i hånden og i midten af oktober. Druerne har tørret i 3-4 måneder inden presning, og fermenteringen sker ved 18-21 grader over cirka 30 dage. 80% af vinen lagrer i 36 måneder på amerikansk og fransk egetræsfade. De sidste 20% af vinen lagrer i ståltanke.

Modne bær samt noter af tørret frugt

Vinen har en utrolig flot mørke rød farve. Duften er intens med skønne aromaer af modne frugter, bl.a. kirsebær og lette noter af tørrede svesker som giver en sødlig krydret næse. Smagen er rig og dyb, elegant og potent på samme tid, stadig ung, men allerede meget afbalanceret, med de typiske noter af kirsebær og solbær, der passer godt sammen med vinens kompleksitet.

Server vinen ved 18-19 grader og brug den som meditationsvin eller prøv den til and og gås, grillet kød eller til et lækker ostebord. 

En virkelig skøn Amarone i kraftfuld og frugtrig stil, og med klassiske underliggende sødmefulde noter. Skal du have Amarone til en skarp pris - uden at der er gået på kompromis med kvalitet - så er det denne du skal vælge!

Vin Data
Drue
Corvina
Corvinone
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Amarone
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Veneto
Lagring
36 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2021-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt