MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
94 points
Mad og Monopolet
EkstraBladet

Duck 'n' Pheasant Reserve Sauvignon Blanc 2022

Eminent Sauvignon Blanc Reserve!

Ikke på lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,00 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Eminemt Sauvignon Blanc i Reserva kvalitet

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Alle druer håndhøstes, for at sikre at kun gode og perfekt modne drueklaser kommer med i denne vin. Ducks n` Pheasant er produceret af et vinhus som har mange små avlere, som mangler faciliteterne til at producere deres egen vin, men ikke ønsker at se deres dyrebare høst blive en anonym del af et stort brand, men i stedet vil være en del af dette projekt, hvor der produceres mere begrænset mængde af flot kvalitet. Druerne til denne Ducks  Pheasant kommer fra forskellige marker som alle er højt beliggende, med fri dræning og gruset jord.

Farven er lys stråfarvet. Frisk og intens duft med aromaer af modne citrusfrugter, græs, guava og passionsfrugt. Smagen er sprød og frisk, med imponerende intensitet med behagelige noter af citrus og tropiske frugter. En eftersmag som bliver ved og en syre som er integreret til perfektion.

Server vinen v/ 8-10 grader og gerne til retter med laks, thailandsk karry eller skaldyr. Prøv den også som en sprød terrasse vin.

Winemaker Nicky Parish har formået at lave en yderst lækker Sauvignon Blanc. Sprød og frisk, og i den gode kvalitet som man forventer af en Marlborough Sauvignon Blanc i topklasse.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
New Zealand
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Masser af hyldeblomst i næsen. Klassisk Marlborough sauvignon med en flot intensitet og sprødhed. Klart i den bedre ende med en flot baance og lang afslutning."

Mad og Monopolet

94 points

"Vinen er på Sauvignon Blanc og kommer fra New Zealand – stilen er right down my alley – duft af nyslået græs, hyldeblomst, citrus, fersken og et lille hint af asparges. I munden er den syrlig, i utrolig flot balance, hvor du tydeligt smager frugten, men det er helt klart syren, som spiller førsteviolin. Den er helt perfekt til grillet jomfruhummer."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt