BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Duck 'n' Pheasant Reserve Sauvignon Blanc 2019

Eminent Sauvignon Blanc Reserve!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,00 DKK stk.
154,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Eminemt Sauvignon Blanc i Reserva kvalitet

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Alle druer håndhøstes, for at sikre at kun gode og perfekt modne drueklaser kommer med i denne vin. Ducks n` Pheasant er produceret af et vinhus som har mange små avlere, som mangler faciliteterne til at producere deres egen vin, men ikke ønsker at se deres dyrebare høst blive en anonym del af et stort brand, men i stedet vil være en del af dette projekt, hvor der produceres mere begrænset mængde af flot kvalitet. Druerne til denne Ducks  Pheasant kommer fra forskellige marker som alle er højt beliggende, med fri dræning og gruset jord.

Farven er lys stråfarvet. Frisk og intens duft med aromaer af modne citrusfrugter, græs, guava og passionsfrugt. Smagen er sprød og frisk, med imponerende intensitet med behagelige noter af citrus og tropiske frugter. En eftersmag som bliver ved og en syre som er integreret til perfektion.

Server vinen v/ 8-10 grader og gerne til retter med laks, thailandsk karry eller skaldyr. Prøv den også som en sprød terrasse vin.

Winemaker Nicky Parish har formået at lave en yderst lækker Sauvignon Blanc. Sprød og frisk, og i den gode kvalitet som man forventer af en Marlborough Sauvignon Blanc i topklasse.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
New Zealand
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Anmeldt v/ kampagneprisen 119 kr; "Når vi skruer en smule på pris- og kvalitetsknappen har Sauvignon Blanc det med at reagere med stor gavmildhed. Det viser sig også i denne Duck’n’Pheasant Reserve. Trods Reserve-betegnelsen er vinen lagret på ståltanke – ikke noget odiøst i det, men mange kan lade sig forvirre og tro, at en Reserve er lagret på eg, så nu er det i hvert fald på plads. For her er friskheden intakt, og der er en skøn sprødhed med friske og lyse bær fra haven, der giver et skønt modspil til den klassiske Sauvignon Blanc-stil med tropefrugter og citrusnoter. Man fornemmer, at her er tale om en producent, der gerne holder mængden af producerede flasker nede på et niveau, hvor kvaliteten hele tiden får lov at holde sig i top, og det giver Duck’n’Pheasant et ekstra niveau i fornemmelsen af selvforkælelse."

VinAvisen

5 stjerner

"En meget lækker hvidvin, der åbner sig med en ren og fuld smag af druen Sauvignon Blanc med dens noter af modne stikkelsbær og lime. Smagen holder sig frisk og længe. Flasken har skruelåg."

Medaljer

Awarded Wine points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt