AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
VinAvisen

Duck 'n' Pheasant Reserve Sauvignon Blanc 2019

Eminent Sauvignon Blanc Reserve!

På lager
DKK 74,50
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,00 DKK stk.
79,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 50%! TOP TOP SAUVIGNON BLANC MED KÆMPE RABAT!

Vi har fået fat i et par paller af denne kvalitets Sauvignon Blanc til en helt fantastisk pris. Derfor kan i nu købe denne super hvidvin til en super pris! Begrænset antal!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Eminemt Sauvignon Blanc i Reserva kvalitet

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Alle druer håndhøstes, for at sikre at kun gode og perfekt modne drueklaser kommer med i denne vin. Ducks n` Pheasant er produceret af et vinhus som har mange små avlere, som mangler faciliteterne til at producere deres egen vin, men ikke ønsker at se deres dyrebare høst blive en anonym del af et stort brand, men i stedet vil være en del af dette projekt, hvor der produceres mere begrænset mængde af flot kvalitet. Druerne til denne Ducks  Pheasant kommer fra forskellige marker som alle er højt beliggende, med fri dræning og gruset jord.

Farven er lys stråfarvet. Frisk og intens duft med aromaer af modne citrusfrugter, græs, guava og passionsfrugt. Smagen er sprød og frisk, med imponerende intensitet med behagelige noter af citrus og tropiske frugter. En eftersmag som bliver ved og en syre som er integreret til perfektion.

Server vinen v/ 8-10 grader og gerne til retter med laks, thailandsk karry eller skaldyr. Prøv den også som en sprød terrasse vin.

Winemaker Nicky Parish har formået at lave en yderst lækker Sauvignon Blanc. Sprød og frisk, og i den gode kvalitet som man forventer af en Marlborough Sauvignon Blanc i topklasse.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
New Zealand
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En meget lækker hvidvin, der åbner sig med en ren og fuld smag af druen Sauvignon Blanc med dens noter af modne stikkelsbær og lime. Smagen holder sig frisk og længe. Flasken har skruelåg."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt