MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Duck 'n' Pheasant Marlborough Sauvignon Blanc 2022

Nuancer af modne citrusfrugter og stikkelsbær

Ikke på lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
125,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Læskende og frisk Sauvignon Blanc

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Alle druer håndhøstes, for at sikre at kun gode og perfekt modne drueklaser kommer med i denne vin. Ducks n` Pheasant er produceret af et vinhus som har mange små avlere, som mangler faciliteterne til at producere deres egen vin, men ikke ønsker at se deres dyrebare høst blive en anonym del af et stort brand, men i stedet vil være en del af dette projekt, hvor der produceres mere begrænset mængde af flot kvalitet. Druerne til denne Ducks  Pheasant kommer fra forskellige marker som alle er højt beliggende, med fri dræning og gruset jord.

Farven er lys stråfarvet. Aromaer af stikkelsbær, litchi, modne citrusfrugter og lette noter af græs. Smagen er halvtør, sprød og frisk, med imponerende intensitet og god syre. I eftersmagen er den koncentreret citrus dominerende, med undertoner af stikkelsbær og græs.

Server vinen v/ 8-10 grader og gerne til retter med laks, thailandsk karry eller skaldyr. Prøv den også som en sprød terrasse vin.

Winemaker Nicky Parish har formået at lave en flot Sauvignon Blanc til en særdeles god pris. Sprød og frisk, og i den gode kvalitet som man forventer af en Marlborough Sauvignon Blanc.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
New Zealand
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt