FinansBureauet
FlaskeHalsen
Kanonvin til spotpris
Vinhulen

Conte Zardi Il Sapiente Rubicone 2016 Magnum 150 cl

Vores mest solgte vin i dobbelt størrelse!

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Bestseller i magnum størrelse!

Il Sapiente er et blend af primært Sangiovese, tilsat Syrah og lidt Merlot. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen i det centrale Italien – og er en vin som skal prøves. Druerne er høstet lidt senere end normalt, for at sikre at alle er fuldt modne. En fyldig og smagfuld Sangiovese i Ripasso stil.

Druerne kommer fra Conte Zardi`s egne vinmarker, men der er også købt op af kvalitets druer hos naboliggende vingårde. Vinen har fadlagret hele 18 mdr i store egetræsfade. 14,5% alkohol.

Vinens elementer

Farven er intens rubinrød. Intense aromaer af mørk frugt, hints af peber, samt noter af tobak og vanilje fra fadlagringen. En fyldig, særdeles blød og meget smagsfuld rødvin, som i smagen byder på søde kirsebær, mørk frugt og krydderi. En lang og blød eftersmag fuldender den store smagsoplevelse.

Serveringstemperatur og anvendelse

Nyd vinen ved 16-18° grader - nu eller de næste par år. En skøn ledsager til smagfulde pastaretter, roastbeef, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin i sofaen.

Il Sapiente er vores mest solgte vin. Først og fremmest fordi man får en vin af høj kvalitet, men også fordi at man får en rigtig fuldblodsitaliener i Ripasso stil, hvor man efter et glas sidder med føelsen af at have drukket en væsentligt dyrere vin.

Vin Data
Drue
Merlot
Sangiovese
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
FinansBureauet

6 stjerner

"Forrygende storsællert til lavpris, som også i årgang 2015 udmærker sig ved at byde på en fuldblods vinoplevelse med råt kød og bålrøg i næsen og robust og voluminøs mund med righoldige mængder sort frugt, espresso og tobak og med en snert af kirsebærsødme i den lange eftersmag. Imponerende vin til prisen."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Il Sapiente er efterhånden en klassiker herhjemme i Danmark, hvor den år efter år har henrykket med sin bløde og danskervenlige stil. Det er ikke en stram italiensk Sangiovese, men derimod en blød basse-vin, der binder trådene mellem det nordlige og det sydlige Italien fint sammen. Der er mere Primitivo og Puglia over den, end der er Toscana og Sangiovese, men ikke desto mindre er det altså en rendyrket Sangiovese i en rigtig dejlig blød stil, der trods alt afrundes af den velkendte Sangiovese-syre tilsidst. Afrundingen overdøves dog ganske klart af den markente sødmefulde stil, der kan være på nippet til at virke for tung for nogle. Jeg tror, at mange Sangiovese-fans vil blive overraskede her, mens flertallet af vinnydere, der bare gerne vil have noget lækkert og ukompliceret, vil juble."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Violet. Varm og letkrydret duft med kirsebær, rosin og blomme. Smagen er blød og rund med frisk frugtsyre og bid sammen med kirsebær, saftighed og let blomme/rosin. En del bittertoner præger endnu denne unge vin, men der er god saftighed og intensitet og eftersmag af let vanilje. Dejlig fast og vinen har noget af det klassiske, kølige, norditalienske præg. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Conte Zardi

Conte Zardi er producenten af vores yderst populære vine Il Sapiente og Caveja. Conte Zardi er beliggende i Emilia-Romagna, tæt på Imola. Vinhuset er ikke fancy, der er ikke gamle vinstokke og der bruges ikke millioner på markedsføring. Tillgengæld er de super gode til at producerer Sangiovese blends til en særdeles god pris. 

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt