Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

95 points
Luca Maroni

Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola Tardiva 14 2016

Endnu en populær vin fra Montedidio

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Fylde, frugt, sødmefulde nuancer og syre i perfekt samspil

Denne Sicilianske rødvin er produceret af 100% Nero d`Avola, som først er høstet når druerne er overmodne (Vendemmia Tardiva). Når druerne har fået lov til at tørre ind på vinstokkene inden du plukkes, betyder det at de indeholder ca. 30% mindre væske, men langt mere koncentreret druemost. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre i ståltanke i 12 måneder, inden vinen tappes og lagrer videre på flaske i vinkælderen.

Farven er mørk. Frugtrige aromaer af modne kirsebær, vanilje og krydderier. Smagen er fyldig, sødmefuld og domineret af modne kirsebær. Man fornemmer de underliggende krydderier af mokka og chokolade. Der er en flot syre i vinen som er godt afstemt til den sødmefulde frugt og sikre balance i vinen. Eftersmagen er lang.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til lam, gryderetter, grillmad eller modne oste. Ilt gerne vinen 30 min inden servering.

Fyldig og sødmefuld Nero d`Avola fra Sicilien. Et godt køb til prisen. Vinen er en `Tardiva`, som betyder at druerne er tørret for at tilføje vinen ekstra intensitet.

Vin Data
Drue
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Sicilien
Lagring
12 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Luca Maroni

95 points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt