SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
17 points
Forlaget Smag

Baglio Gibellina U Passimiento 2022

Så er bestselleren tilbage!

På lager
DKK 58,00

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 16%! SICILIANSK BESTSELLER! BLØD, FYLDIG OG SAFTIG!

Den saftige, super bløde og fyldige U Passimiento, er produceret af Nero d`Avola og Frappato-druer som er delvist tørret, for at give mere intensitet til smagen. Vinen har vundet ⭐⭐⭐⭐⭐ guldmedalje og ⭐⭐⭐⭐⭐ 17 ud af 20 points - og så giver forbrugerne den hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 stjerner på Vivino. Køb nu med 16% rabat.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Fascinerende syditaliensk storcharmør

Vinen produceres på Sicilien, af druerne Frappato og Nero d`Avola. Frappato druerne høstes så snart de når modning, mens Nero d'Avola druer bliver hængende og sent-høstes, hvor de naturligt har svundet meget ind og opnået en ekstra koncentration. Druerne sorteres og siden gæres hver for sig, for siden at blandes og lagre videre i ca. 4 måneder. Lagringen foregår udelukkende på ståltanke for at bevare den friske koncentreret frugtsmag, som i alt giver en fascinerende vin med stor charme.

Vinen har en intens rød farve. I både duft og smag er det den fyldige og friske smag af røde bær der er dominerende, men man finder også noter af peber, lakrids og andre krydrede noter. Vinen har en flot struktur, men det er friskheden, fylden og blødheden der gør vinen så populær som den er. En rigtig `crowd-pleaser` til en rigtig god pris ifht. kvaliteten!

Vi anbefaler at drikke vinen v/ 17-18 grader, til retter som pasta, pizza, grill, kødretter, let modnet oste eller blot som en hyggevin.

Måske vores bedste syditalienske vinkøb overhovedet. Over 14000 forbrugere giver denne vin 4,1 stjerner i gennemsnit over alle årgange. Bestseller, blød og super lækker til prisen.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Baglio Gibellina
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Sicilien
Lagring
4 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

17 points

”Den er lavet af delvis tørrede druer og præsenterer et spændende samarbejde mellem friskhed, modenhed, fyrighed og lidt vildskab i glasset. Den smager sympatisk lidt bondsk, men hvad kan den andet, når den er lavet af druer ude på landet. Spændende er den i hvert fald, med træk fra modne rabarber, figner og slåen. Anderledes og meget personlig sicilianer, der ikke går af vejen for hverken kød eller ost. Den må gerne nydes afkølet.”

Medaljer

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Om producenten

Baglio Gibellina

Vi har en af deres vine i vores sortiment, deres saftige og lækre U..Passimiento der er produceret af Nero d`Avola og Frappato. En yderst god vin til en yderst god pris.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt