HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
93 points
Houlberg Vinblog Points

Camparnaud Prestige Provence Rose 2022

TOP kvalitets Provence!

På lager
DKK 175,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
181,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Grill mad
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

TOP Provence rosé fra Camparnaud

Denne Prestige Rose falder i rækken af nogle af de største provence roséer produceret, kvalitetmæssigt helt på niveau men prisen er forskellen! Prestige er en blanding af den typiske Provence-rose, nemlig Grenache, Cinsault, Syrah, Mourvèdre, Tibouren og Rolle. Det er selvfølgelig også en rosé som er produceret med respekt for Mennesket og Naturen og er økologisk certificeret: Terra Vitis. Druerne kommer fra vinmarkerne i Côtes de Provence, som også er økologisk certificerede. Vinstokkene er i gennemsnit mellem 20 og 60 år gamle, og de er en af de få, der bruger en tri-optik, så kun de bedste druer kommer med i udvalget. Druerne høstes om natten og meget tidligt om morgenen. Dette gøres, fordi det stadig er køligt i den varme provencalske sommer, så druerne kan bringes til vingården så hurtigt som muligt for at overvåge friskheden. Alle druer er afstilket, så kun de bedste bruges til denne vin. Til alle vine anvendes kun temperaturregulerede rustfri ståltanke, uden træ, for at lade terroirets rene udtryk tale mest muligt.

Denne Prestige rose er meget elegant, frugtig og smukt tør. I næsen er der hovedsageligt noter af frisk sommerfrugt med lidt hindbær, røde ribs, passionsfrugt og et strejf af jordbær, men som også skiller sig ud i en krydret og lidt mineralsk note. I munden er vinen rund, frisk med en perfekt syre, hvilket gør dette til et fantastisk glas at nyde helt for sig selv. Når du smager vinen, så er det også klart, at vi ikke taler om hvilken som helst rosé her, men om en topversion

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til sommeren salater, skaldyr, lette grillretter eller blot som hyggevinen i sommerens sol. Gastronomisk er dette også en smuk vin med krydret asiatisk mad, en Paella eller til en BBQ men passer også godt til mange retter i middelhavskøkkenet.

Vin Data
Drue
Cinsault
Diverse sorter
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Chateau Camparnaud
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Cotes de Provence
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog Points

93 points

"Hvor minder den om lillesøsteren ... har samme fin, sart og nærmest feminine aroma og balletdanserbalance. Hvor er alting så balanceret og afdæmpet, at man omgående bliver i endnu bedre humør. Der er igen lyse og lyserøde bær, moreller, jordbær og melon, meget liflig, lys og let. Det er som at snuse til ubekymret smuk ungdom på en solrig dag i haven.

Sådan er smagen også ... lidt som lillesøster, men måske lige en tøddel mere alvorlig med en svag rynke i et ellers gudesmukt ansigt, har lidt peber, melon, fersken, moreller og jordbær ... æterisk, luftig, airborn med feminin blonder, flæser og blonde fletninger. Syren har igen en lille nærmest lemonagtig bitterhed, men - ihhhhh - hvor er det altså godt ... og jeg er ellers slet ikke rosémand"

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt