HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Gran Mirador Reserva 2018

Fyldig, dyb og rig smagsoplevelse til prisen

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Fyldig, dyb og rig smagsoplevelse til prisen

Gran Mirador i den ekstra gode Reserva udgave er produceret af solmodne Cabernet, Monastrell og Tempranillo druer, som først er høstet sent, hvor de har opnået ekstra koncentreret saft. Fadlagret 12 måneder i nye amerikanske egetræsfade og derefter længe i flasken inden frigivelse.

Vinen har en intens rubinrød farve, med et let brunligt skær. Modne og elegante aromaer af mørke kirsebær, skovbær, marmelade samt vanilje, tobak og chokolade. Vinen er fyldig, med modne tanniner, god struktur, stor frugtfylde og en lang, blød og sødmefuld eftersmag.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til oksekød, lam og vildt, eller brug den som hyggevin uden mad. Ligeledes oplagt til and juleaften. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Denne ekstra gode Reserva udgave af Gran Mirador har samme stor frugtfylde, men mere struktur, karakter og dybde i smagen. En blød og rig smagsoplevelse til en god pris.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Monastrell
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Gran Castillo
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13.5%
Region
Valencia
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Fremragende eksempel på at spansk vin bare gør det godt! Et blend af spanske og franske druer, som giver en flot duft af jordbær, kirsebær, vanilje, eg og espresso. i munden er den fyldig, og der fornemmes med det samme masser af frugt samt lækre tanniner, som skaber balance. Den er en glimrende “all-arrounder” til både grill, vildt, oksekød eller en pizza fra grillen."

VinAvisen

5 stjerner

"En rigtig god rødvin til prisen (79 kr v/ 6 stk) - også for en enkelt flaske (99,95 kr). Vinen er lavet på Tempranillo, Monastrell og Cabernet Sauvignon og er modnet et år på nye amerikanske fade. Den er harmonisk og med god frugt og vanilje i næsen og ganen og med en fin balance mellem frugtsødme og tørhed. En vin uden den store kompleksitet men yderst charmerende og en god ledsager til en lang række hverdagsretter."

Medaljer

Catavinum World Wine & Spirits Competition

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt