SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×
VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Gran Marius Reserva Seleccion 2018

Eminent Reserva fra Almansa. 3-dobbet guldvinder.

Ikke på lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende Reserva med intensitet, struktur og elegance

Vinen kommer fra Almansa i det sydøstlige Spanien, og er lavet på et blend af 50% Monastrell, 25% Garnacha Tintorera og 25% Tempranillo. Vinmarkerne er placeret 750-950 meter over havets overflade og vinstokkene er mellem 50-65 år gamle. Tempranillo-druerne høstes i den anden uge af september, Garnacha Tintorera i slutningen af ​​september og Monastrell i den tredje uge af oktober. Druerne til denne vin er høstet i hånden for at sikre at kun optimalt modne druer anvendes. Maceration og gæring sker, hver sort for sig i 3-4 uger ved 27-28°C med manuel overpumpning. Vinene henlægges på ståltanke i 8-10 måneder før de blendes og det endelige blend lagrer så til sidst 12 måneder på 300 liters egetræsfade. Inden frigivelse lagres vinen yderligere 12 måneder på flasken.

Farven er dyb rubinrød. Kompleks aromaer i duften af hindbær, kirsebær, modne blommer og krydderier, samt hints af vanilje. Smagen er rig, dyb og delikat, og med en herlig fylde. Eftersmagen er lang og vedvarende, og de lækre noter fra fadlagringen træder mere frem.

Server vinen ved 17-19 grader og prøv den til f.eks. rødt kød, kalv, lammekøddet eller til ostebordet. Vinen vil også kunne bruges som ledsager til and og flæskesteg juleaften. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Guld, guld, guld... Denne Gran Marius Reserva har scoret hele 3 guldmedalje. Vinen er intens og med en super balance, struktur og elegance. Til prisen er vinen lidt af et kup..!

Vin Data
Drue
Grenache Tintorera
Monastrell
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Piqueras
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Almansa
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Blend fra Almansa i det østlige Spanien. Frisk syrlig vin med røde bærnoter, varme krydderier og let urtede noter der klæder vinen. Fin balance og længde"

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Flot sydøstspansk rødvin til prisen. Her er dybde og modne, røde frugter. Det er nok for blødt og tungt til nogle – men den rammer godt ned i den klassiske danske vintermenu."

VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin med friske solbær i duften og med en kompleks, fint krydret og koncentreret frugtsmag, som man har glæde af rigtig længe... Et kup til de 85 kr. ved 6 flasker."

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt