Finca Bacara Crazy Grapes 2018

Saftig og frugtrig vinkup fra Sydspanien

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Modne bær og let krydret nuancer

Vinen er produceret af 100% Monastrell som alle er høstet i hånden, så kun de bedste druer anvendes. Vinifikationen foregår i temperaturkontrolleret rustfri ståltanke og den 3 måneder fadlagring er sket i amerikanske egetræsfade.

Farven er granatrød, med violette nuancer. Intense aromaer af modne bær og hints af fad. Vinen er balanceret med fin fylde og afstemt syre. En saftig, let drikkelig og dog spændende sydspansk rødvin, hvor man bag den dominerende smag af modne bær, finder lækre krydret nuancer samt noter af fad. Medium lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den bl.a. til fed fisk, kalvekød, grillet kød og lettere oksekødsretter.

Crazy Grapes fra Fincca Bacara er et super godt vinkøb. En rødvin med balanceret smag og spændende nuancer.

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
DO Jumilla
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Om producenten

Finca Bacara

Størstedelen af Finca Bacara produkter er produceret på Monastrell druer. Alle vinene er rige på intensitet, modenhed, saft og elegance. Klimaet i Jumilla, er meget varmt i sommerhalvåret, hvor temperaturen når op på 40 grader og i vinterhalvåret falder temperaturen helt ned til 16 grader. Markerne hvor stokkene slår rødder er placeret 900 menter over havets overfalde, og er meget rige på kalk, hvilet medfører at jordbunden kan holde sig hydreret igennem lange tørkeperioder. Disse klima- og jordbindsforhold er ideelle for Monestrell druen som modnes sent, og derfor kræver en varm og lang vækstperiode med mange solskinstimer. På grund af den sene modning af druerne, når de ikke at overmodne, og vinene betragtes derfor ikke som marmeladevine. De ideelle forhold i Jumilla medfører, at Monastrell druen her dyrkes uden særlig påvirkning af miljøet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt