HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
91 points
Vinexpressen Points
VinAvisen
EkstraBladet

Dehesa El Carrascal Tudon's Monastrell 2017

Intens og attraktiv monastrell!

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 94,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Kalvekød
  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

12 måneders lagring til denne skønne Monastrell

Som overskiften antyder, så er denne rødvin lavet på 100% monastrell. Alle druerne kommer fra Dehesa el Carrascal's egne marker i området Tierra de Castilla i Spanien. Druerne presses og macereres ved 10 grader i to dage, for at opnå bedre aromaer, farve og tanniner fra skallerne, herefter starter fermenteringsprocessen samt gæringen. Til sidst henlægges vinen på nye amerikanske egetræsfade i 12 måneder, inden vinen frigives. 

I glasset får du en flot violet farve. Duften byder på skønne aromaer af modne frugter samt hints af vanilje og kokusnød fra fadlagringen. I munden er vinen fyldig og frugtig, en vin i skøn balance. Bag den rige sorte frugt finder man krydrede noter samt nuancer fra fadlagringen. Syren er lav, men de modne tanniner sikrer en flot struktur i vinen. Eftersmagen er lang, elegant og utrolig smagsfuld. 

Server vinen ved 16 grader og prøv den til grillet grøntsager, kalvekød, tapas eller bare helt for sig selv.

Super imponerende monastrell vin til prisen, intens, dyb og utrolig smagsfuld vin!

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner VinAvisen der bl.a. skriver "kødfulde smag, fylde, gode frugt og fine krydrede noter"

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner og UGENS BEDSTE KØB i EkstraBladet der bl.a. skriver "brombær, lakrids, peber og vanilje. Pæn struktur og intensitet. Lang afslutning."

⭐⭐⭐⭐⭐ 91 points VinExpressen "Det her er godt... oser af kirsebær, brombær, spegepølse, tørret frugt, en lille buttet sødme og masser af hurraspjæt"

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Dehesa El Carrascal
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Tierra de Castilla
Lagring
12 måneder på egetræsfade
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
DinVinGuide

God hverdagsvin

"Mørk og krydret næse, som fortsætter i smagen med brombær, lakrids, peber og vanilje. Pæn struktur og intensitet. Lang afslutning."

EkstraBladet

5 stjerner

UGENS BEDSTE KØB og 5 stjerner; "Mørk og krydret næse som fortsætter i smagen med brombær, lakrids, peber og vanilje. Pæn struktur og intensitet. Lang afslutning."

Mad og Monopolet

92 points

"Monastrell bruges både som blandingsdrue og til vine, der er lavet på 100 % Monastrell  - begge dele fungerer utrolig godt. Vinen er en fuldblodshingst fra Spanien med masser af kraft og fylde. Næsen byder på mørke intense bær som brombær og solbær, friskkværnet peber, lakrids og et lille hint af “krogmodnet kød”. I munden er den fyldig med masser af sødme og smag af vanilje, viol og lakrids og masser af frugtsødme samt blide tanniner og en helt diskret syre. Passer glimrende til “fredagspizza”."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin har Monastrell-druens dejlige kødfulde smag, fylde, gode frugt og fine krydrede noter - forenet med strejf af vanille efter 12 måneder på franske og amerikanske fade. En top-vin til en yderst fordelagtig normal-pris."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

Vinexpressen Points

91 points

"En lille perle fra La Mancha hapset på en forårsdag. Ja det er sgu rigtigt: La Mancha, der ellers er kendt for at være storleverandør af ligegyldig frikadellevin. Men det her er godt - lavet på monastrell alias mourvedre.
Dehesa el Carrascal oser af kirsebær, brombær, spegepølse, tørret frugt, en lille buttet sødme og masser af hurraspjæt"

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Dehesa El Carrascal

Bodega Dehesa el Carrascal er et lille vinhus i Spanien som producere 100.000 flasker årligt. Vinhuset går tilbage til 1962, hvor familien begyndte den ædle kunst at lave vin under ledelse af sin grundlægger, Don Arsenio García Cañada. I begyndelsen af århundredet startede opførelsen af vingården mellem de små byer Alpera og Bonete, hvor man begyndte at lave en vin af høj kvalitet, altid fra deres gamle vinmarker, nogle af dem mere end 50 år gamle. På nuværende tidspunkt ledes vingården af anden og tredje generation af familien, hvor de også har et højt kvalificeret team til produktion og kommercialisering af deres vine, som altid satser på regionens oprindelige sort: Garnacha tintorera. 

Beliggende i hjertet af Almansa, i den sydøstlige del af den iberiske halvø. Her har Dehesa 300Ha jord ved kysten af Sierra del Mugrón, kendetegnet ved at have en højde mellem 900 og 1000 meter over havets overflade. I denne region har de et middelhavsklima med kontinental indflydelse med mere end 2.900 solskinstimer om året. Temperaturkontrasten mellem dag og nat er ideel til udviklingen af vores afgrøder. De ekstremt varme og tørre dage i løbet af sommeren, står i kontrast til de kolde nætter, som tillader modningen af druer til at være meget progressiv og langsom. Dette vejr favoriserer den naturlige koncentration af farven på druerne, opretholder en god syre og modenhed, hvilket er afgørende for at opnå vine med exceptionelle organoleptiske egenskaber.

Dehesa el Carrascal laver vine i moderne stil, med middelhavsprofil, varianter og international stil, og når dermed ud til mange forskellige typer forbrugere. Deres mål er baseret på at overføre til vinelskere al den indsats, der kommer fra marken og vingården gennem vine med deres egen identitet, som kan forblive i din hukommelse på grund af deres høje kvalitet og rimelige pris. 

Dehesa er opmærksomme på den reelle indvirkning, som vinproduktion har på miljøet, og de har udviklet en bæredygtig produktion baseret på den økologiske bæredygtighed af deres produktionssystem og arbejder konstant på at udarbejde og producere respektfulde vine.

Vinhuset siger selv; 
"Our dream is that the flavor and nuances of our wines make you feel unique sensations that transport you to our region, full of natural landscapes and grapes as surprising as Garnacha Tintorera, so that you can feel part of our origin through our wines."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt