NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
90 points
Vinhulen Points

Trabucchi d'illasi Valpolicella Superiore Terra del Cereolo 2014

Superiore med rig frugt og balance.

På lager
DKK 275,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
281,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Superiore med rig frugt og balance

Vinen er produceret af Corvina, Corvinone, Rondinella, Forselina og Oseleta. Druerne er håndhøstet når de er optimalt modne, i slutningen af september og frem til slutningen af oktober. Herefter har druerne gennemgået en let tørring, som man kender det fra Amarone, i ca 20-25 dage. Efter presning og gæring, har vinen fadlagret i små franske egetræsfade.

Farven er intens rubinrød. Aromatisk duft af kirsebær, svesker, trøffel og chokolade. Vinen har en fin struktur, en tilpasset syre og flot fylde. Smagen byder på kirsebær, mørk chokolade, lavendel og hints af rosiner. Velafbalanceret og super velsmagende rødvin, som forsætter ud i en blød eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til vildt, lam, oste eller oksekød. Kan også nydes uden mad. Giv gerne vinen luft i 30 mins tid inden servering.

Denne Valpolicella Superiore er en rig rødvin, men mest af alt en vin med flot balance mellem sturktur, stor frugt og en blødhed. En velsmagende rødvin, som har lidt nuancer af Amarone, men mere balanceret og tilgængelig.

Vin Data
Drue
Corvina
Corvinone
Oseleta
Rondinella
Type
Rødvin
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Trabucchi d`Illasi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Veneto
Økologisk
JA
Drikkes bedst
2022-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Vinhulen Points

90 points

"Rubinrød. Duften indleder med sveske og sveskeblomme og har nuancer af andre mørke bær og krydrede noter, men der er også let røg, chokolade og kaffe i duften. Smagen er fast og balanceret med sveske og sveskeblomme med krydrede noter og fast frugtsyre med bid. Note af chokolade og ristet kaffe kommer til i forholdsvis blød smag, der kan fastholdes trods en del tannin. Alderen hverken smages eller duftes i forhold til, at vinen er 8 år gammel, men en vis udblødt harmoni har fundet vej til paletten, uden at der er behov for at drikke vinen lige nu – kan snildt ligge et par år."

Om producenten

Trabucchi d`Illasi

Trabucchi d`Illasi har produceret Amarone m.v. i snart 100 år. De producerer kun omkring 70.000 flasker årligt, men til gengæld er det vine af ekstremt høj kvalitet. Vingården ligger i Illasi i det østlige Valpolicella, hvor andre kendte Amarone producenter også holder til. Her ligger vingården på toppen af en bakke lige uden for byen, hvor vinkælderen og lager er hugget ind i klippen. Her under jorden har de optimalt kølige forhold for lagring af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt