AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×

Romain Duvernay Cotes du Rhone Rose 2018

Harmonisk rose fra Rhone

På lager
DKK 46,15
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
51,15 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
RYD LAGERET! RHONE ROSE MED 41% RABAT! KØB MENS VI HAR FLERE!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Harmonisk rose fra Rhone

Denne Rose fra Rhone er lavet på 70 % Grenache, 15 % Syrah og 15 % Cinsault. Stokkene slår rødder langs Rhone-floden, hvor jordbunden er rig på sand. Når druerne er klar til høst, sker det i den tidlige morgenstund, for at bibeholde den friske frugt i hver enkelt drue. Straks efter høsten presses druerne og forædles ved kontrolleret fermentering under lav temperatur.

Farven er klassisk, klar og transparent. Næsen er aromatisk med friske bær, og et let strejf af krydderi. I munden har vinen en god fylde med en skøn mineralsk balance. De friske tanniner er meget fint integreret hvilket leder til en harmonisk rund eftersmag, som behageligt bliver hængende i ganen.

Denne Rose fra Rhone er ideel som starter på terrassen, men kan også ledsage det barbecue marinerede kød, de grillede grøntsager eller gourmetsalaten. Vi anbefaler at servere vinen v/ 12 grader.

Dejlig Rose som slår sine rødder på bakkeskråninger ned til Rhone-floden. Smagen er skøn aromatisk med fine krydderier og ender i en balanceret og meget harmonisk eftersmag.

Vin Data
Drue
Cinsault
Grenache
Syrah
Type
Rose
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Romain Duvernay
Størrelse
75 cl
Region
Rhone
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
Om producenten

Romain Duvernay

Dette nye vinprojekt udspringer fra to yderst passionerede mennesker, som indbyrdes supplere hinanden perfekt. Jean-Marc Pottiez har igennem en lang karriere tilegnet sig vinden inden for winemaking. Han har blandt andet arbejdet med winemaking i det meget kendte Languedoc og senest i Champagne, hvor han var inde over produktionen i både Nicols Feuillatte og Jacquaert. Romain Duvernay som er grundlægger af projektet er ønolog, og besidder en meget dyb viden og erfaring indenfor jorddyrkelse. Med dette nye projekt vil bagmændene forsøge at imødekomme nye trends i markedet, hvor forbrugerne efterspørger mere økologisk vin.

Det nye samarbejde har ledt til en bølge af positive anmeldelser, fra de største anmeldere i verden. Robert Parker, Michel Bettane og Jancic Robinson er bare et udpluk af de anmeldere, som har været ude og kaste rosende point over dette nye Rhone samarbejde. Derudover har de helt store vinmagasiner, som Decanter, Wine Advocate og Spirits Magazine, uddelt flotte medaljer til Romain Duverany.

Romain Duvernay arbejder med de klassiske druesorter som Syrah, Granache og Mourvedre, i forskellige områder af Rhone. De forskellige jordbundsforhold i områderne kombineret med den eksperimentelle forædling af vinen medfører en skøn diversitet i vinenes karakteristika.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt