HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×

Chateau du Mourre du Tendre Cotes du Rhone `Cuvee Paul` 2016

Rhone i høj kvalitet. Alle pengene værd!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Klassisk Cotes du Rhone i høj kvalitet

Vinen er produceret af Grenache Noir, Carignan og Cinsaut fra vinstokke der er ca. 40-60 år gamle, som er plantet i leret jord. Alle druer håndplukkes. Vinen er lagret 24 måneder i rustfri ståltanke. En vin der smager godt nu, men også en vin der har et fint lagringspotentiale.

Flot lys rubinrød farve. Frugtrige aromaer af røde frugter og krydderier. En fin fylde samt en meget balanceret smag af ren frugt. Elegant smag og pæn længde i eftersmagen.

Serveres v/ 19-21 grader. Prøv den til rødt kød, gryderetter, fugle- og dyrevildt, eller let modne oste.

Sådan skal en god Cotes du Rhone smage. Fin fylde, masser af ren frugt og spændende krydderier. Alt sammen i balance med hinanden. En let drikkelig og spændende rødvin.

Vin Data
Drue
Carignan
Cinsault
Grenache Noir
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Chateau Mourre du Tendre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Rhone
Lagring
24 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2018-2025
Anmeldelser
VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Åben og indtagende i duft med toner af stald, jordbær og lidt læder. Ditto i smagen, hvor vi også har lidt knækkede grønne grene, et pift af frugtsødme og en dejlig opstrammende garvesyre i finalen. Forrygende glas til prisen. Ugens Vinhit."

Om producenten

Chateau du Mourre du Tendre

Chateau Du Mourre Du Tendre er iblandt de nyere vinhuse i Frankrig, med et stjernehøjt potentiale. Vingården er familieejet og har beliggenhed  i den sydlige del af Rhône-dalen, mere præcis i provinsen Courthezon. Vinhuset har passeret fra generation til generation. I starten af 1960´erne blev vingården forvaltet af Jacques Paumel, siden da har hans to børn, Richard og Florence, overtaget ejerskabet samt den daglige ledelse. I 2013 fik Florences søn også en aktiv rolle i forvaltningen af familiens ejendom. Vinhuset har mange års erfaring med landbrug og vindyrkning. Men tapning på egne flasker er dog til gengæld et lidt nyere område for vinhuset, da de først startede aftapningen i 1988. I tiden op til, blev alt høsten fra vinstokkene solgt videre til grossister med stort succes.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt