Barbera vin
Druesorten Barbera er en af de mest udbredte røde druetyper i Italien. Det fører til en stor vinproduktion af ofte af meget svingende kvalitet.
I den norditalienske vinregion Piemonte, forholder det sig dog helt anderledes. Her er druesorten Barbera egnens stolthed, og man forstår godt hvorfor, når man først har smagt en kvalitets rødvin fra Piemonte.
-
Vinkup! Fedmefuld, generøs og silkeblød vinoplevelse!
-
Bosio Costa d`Orta Barbera Appassimento 2019
DKK 79,00v/ kassevis á 6 stk.ellers 99,95 DKK stk.91 pointsSaftig og smagsfuld Barbera Appassimento -
Elegant, blød og saftig Barbera!
-
Romagnoli Cuvee 15 Barbera 2020
DKK 59,50v/ kassevis á 6 stk.ellers 149,95 DKK stk.Pris: Før: 119,00 DKK
RYD LAGERET! NEDSAT 50%! FYLDIG BARBERA MED LÆKRE NUANCER!
Man støder på Barbera druen overalt i Italien, men de tre Barbera DOC'er kommer alle fra Piemonte. De tæller Barebera d'Asti, Barbera del Monferrato og Barbera d'Alba.
Barbera druens skind er helt dybrød, hvilket resulterer i nogle flotte, mørke vine. Barbera druen er rig på syre, men indeholder stort set ingen tanniner.
Smagen og duften i en Barbera vin er kendetegnet ved at være krydret med noter af kirsebær. En vin på 100% Barbera er lettilgængelig, charmerende og ikke så kompleks og fyldig som de store Barolo vine, som også produceres i Piemonte.
Barbera vine er den perfekte ledsager til italiensk skønne fastfood som fx pizza, pasta, kraftige tomatsaucer, tapas og andre krydrede retter.