MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Quinta do Casal Branco Reserva Tinto 2020

Kvalitets Reserva fra Casal Branco

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Reserva fra Quinta do Casal Branco

Ekspertise gennem generationer og dygtige winemakers fra Quinta do Casal Branco, der daterer tilbage til det 17. århundrede, står bag denne lækre Reserva. Vinen er produceret af 40% Syrah, 25% Touriga Franc, 20% Castalao og 15% Alicante Bouschet, fra vinstokke der er op til 65 år gamle. Stokkene er plantet i sandet marker i Tejo regionen. Druerne er håndhøstet og gæret i cementtanke. Herefter malolaktisk gæring og efterfølgende fadlagring i 16 måneder i franske egetræsfade. Først herefter er vinen blended og lagret yderligere kortvarigt inden vin blev flasket.

Vinen har en intens rubinrød farve. Intense aromaer af solbær og kirsebær samt krydret hints. Smagen er balanceret perfekt mellem de koncentreret røde frugtaromaer, mange nuancer af krydderier og fadnoter, kombineret med fløjlsbløde tanniner og en flot syre, som gør smagen vedvarende i den lange eftersmag.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til medium intense kødretter af f.eks. lam, vildt, svine- eller oksekød.

Reserva fra Portugal, som først og fremmest er en vin i flot balance og med mange spændende nuancer af både krydderier og fadnoter, bag de dominerende røde frugter. En Reserva af høj kvalitet til en god pris.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Castelao
Syrah
Touriga Franca
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta do Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Tejo
Lagring
16 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Glimrende rødvin og til prisen er det virkelig et godt køb. Det vidner om, at der er rigtig meget value for money at hente, når det kommer til vin fra Portugal. I næsen har den duft af brombær, solbær, vanilje, eg, men også en underliggende friskhed, som giver vinen energi. I munden er den fyldig, men har også en fin syre, som holder den i flot balance. Den er perfekt til pizza eller simreretter."

VinAvisen

5 stjerner

"Tre druer har lagt most til denne rødvin, Syrah, Touriga Franca Castelão og Alicante Bouschet. Sidstnævnte drue er en af de få blå druesorter, hvis druekød også er farvet, og den er således, hvad franskmændene kalder en teinturier-drue – en farverdrue. Nå, men det er vinen, det gælder - og den er udmærket med herbale noter i duft og smag og med en god syre til mad i den lange eftersmag."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt