MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Gran Fortissimo 2019

Kraftfuld, mørk og struktureret Portugiser

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Kraftfuld, mørk og struktureret Portugiser

Gran Fortissimo, storebror til vores bestseller Fortissimo Tinto, er en rig rødvin produceret af Touriga Nacional, Syrah og Alicante Bouschet. Druerne kommer fra nogle af vinhusets ældste bush-vinstokke, som kun producerer en begrænset mængde druer. Druerne er håndhøstet fra slutningen af september til midten af oktober, hvor druerne har opnået den optimalt modenhed. 8 måneders fadlagring i små franske og amerikanske egetræsfade.

Vinen har en intens mørk farve. Rige og behagelige aromaer af modne mørke og røde bær, samt krydret noter. Smagen er fyldig, koncentreret og med faste tanniner, som sikrer en god struktur og en lang eftersmag, hvor noter af mørke bær og hints fra fad træder igennem.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til intense retter med oksekød, vildt eller lam. Giv gerne vinen 30 minutters luft inden servering.

Gran Fortissimo er en kraftfuld, intens og struktureret rødvin, med masser af lag og dybde. En rig rødvin, som bør serveres sammen med rige kødretter.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Alentejano
Lagring
8 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En harmonisk rødvin, der har en kompleks krydret duft og smag med noter af blandt andet modne brombær, mørke kirsebær, hyldebær, vanilje og eg. Eftersmagen slutter med afrundede tanniner en anelse anis. En vin, man roligt kan købe 6 flasker af..."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt