MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
91 points
Mad og Monopolet

Cacada Real Reserva 2021

Uimodståelig dejlig reserva!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Uimodståelig reserva fra Portugal

Denne skønne vin kommer fra Vinho Regional Alentejano og er en rødvin lavet af druesorterne Touriga Nacional, Alicante Bouschet og Syrah. Druerne høstes omhyggeligt i slutningen af august til midten af september ved manuel høst. Vinifikationen indebærer, at druerne først gennemgår en lavtemperatur-præfermentativ maceration i 24 timer. Derefter gennemføres den alkoholiske gæring i rustfrie ståltanke med temperaturkontrol ved 27°C i 14 dage. Efterfølgende lagres vinen i 4 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.

I glasset præsenterer denne vin sig med en smuk rubinrød farve. Duften er rig og fyldt med behagelige noter af modne frugter. Når du smager på vinen, oplever du en fyldig krop med god struktur, der afslører noter af sort frugt og krydderier. Vinen har faste og modne tanniner, der giver den en solid karakter. Eftersmagen er elegant, meget rig og har en langvarig finish.

Server 

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Skruelåg
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Alentejano
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"En glimrende rødvin fra Alentejano i Portugal med masser af karakter. Næsen bydes på duft af brombær, solbær, vanilje, .I munden er den fyldig, har masser af krop og frugtsødme samt fine tanniner og en syrlig afslutning. Det gør, at vinen er fremragende til både simreretter, tapas, pastaretter og hjemmelavet pizza."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt