SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
92 points
Flaskehalsen Point

Kentia Albarino 2022

Sprød og frisk Albarino, med spændende nuancer

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
125,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Albarino fra Rias Baixas

Kentia Albarino er fremstillet i det nordvestlige Spanien ud til Atlanterhavet i regionen Rías Baixas. Vinregionen, som producerer nogle af de mest spændende hvidvine i Spanien. Denne meget vellykkede hvidvin er lavet på den grønne Albariño drue, som primært dyrkes i Rías Baixas.

Kentia Albarino er en skøn Albariño hvidvin fra Rías Baixas med lidt mere kant end normalt. Meget aromatisk i næsen med florale elementer, grønne æbler, hvide ferskner og svage mineralske noter. Usædvanlig frisk og helstøbt i udtrykket. Smagen er intens, blød og frugtig fyldig med en forfriskende syre og sprødhed.

Server denne Kentia Albarino v/ 8-10 grader. Prøv den til skaldyr, fisk, salater eller grillet grønt.

Kentia Albarino er en meget vellykket hvidvin fra Rías Baixas, som viser potentialet i denne grønne drue, og hvorfor disse hvidvine tilhører eliten indenfor spanske hvidvine. Er du til Riesling med et forfriskende twist, må du ikke gå glip af denne store hvidvinsoplevelse.

Vin Data
Drue
Albarino
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Orowines
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
DO Rias Baixas
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

"Det bliver hurtigt dyrt, hvis man vil have fingrene I en god Albariño fra det galiciske Rias Baixas. Men heldigvis findes der også aldeles vellykkede Albariñoer, der er til at betale, og Kentia viser sig år for år at være den slags. Igen I 2022-årgangen kombinerer den det tilgængelige udtryk med et lækkert, friskt bid af syre. Tør hvidvin med masser af bid og en tilgængelig og flot afrundet frugt."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt