NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Drambuie 70 cl

På lager
DKK 229,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Drambuie har en klar, dyb og gylden farve. Aromaerne har noter af lagret malt whiskey kombineret med blomster, urter og honning. Paletten giver en kompleks oplevelse af urter og krydderier samt søde, fyldige honningnoter.

Historien om Drambuie begynder for over 265 år siden i juli 1746. Prins Charles Edward Stuart (også kendt som Bonnie Prince Charlie) var på flugt, efter sit nederlag i slaget ved Culloden. Her havde han prøvet at genvinde tronen, som hans bedstefar Kong James II af England havde tabt i 1688.

Prinsen blev forfulgt af kongens mænd over det skotske højland i det vestlige Skotland, hvor prinsen blev hjulpet af mange Highland klaner for ikke at blive fanget. Blandt disse klaner var Clan MacKinnon, ledet af John MacKinnon, som hjalp prinsens flugt til Isle of Skye. I tak for deres store tapperhed gav prinsen John MacKinnon den hemmelige opskrift på hans personlige likør, som en gave klanen skulle bevare i generationer. En usædvanlig eliksir, som mange år senere er blevet kendt over hele verden, under navnet Drambuie. 

Vin Data
Type
Spiritus øvrigt
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt