BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×

Don Papa Rum Sherry Casks 45%

Limiteret romudgave med hele 18 måneder på sherry fad...

På lager
DKK 699,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Don Papa Sherry Casks er i 18 måneder efterlagret på fire forskellige typer sherry-fade: Fino, Pedro Ximenez, Cream og Palo Cortado. Inden rommen afsluttes på sherry-fade har den først tilbragt fire år på ex-bourbon-fade. Rommen fra de fire sherry-fade bliver efter finish-lagringen omhyggeligt sammensat til det blend man finder i flasken.

Det er en forholdsvis tør rom med naturlig sødme. Duften adskiller sig fra smagen, ved at byde på frugtig tutti-frutti-aroma. Man finder både duft og smag af nødder, overmodent æble og citrus. Smagen er naturlig og sødmefuld med en god alkoholstyrke (45%) som harmonerer godt med smagselementerne.

Bemærk venligst:

Denne Sherry Casks-udgave bliver kun produceret i et meget begrænset oplag, derfor gælder det om at være hurtig hvis du skal have fingrene i denne lækre rom!
Rommen kommer i en meget luksuriøs gaveæske med mange flotte detaljer der refererer til Don Papas hjemø, samt Papa Isio, den lokale revolutionær, som inspirerede til tilblivelsen af romserien.

Vin Data
Type
Rom
Producent
La Tondeña Distilleria, Baco Inc.
Størrelse
700 ml
Alkohol Procent
45%
Region
Filippinerne
Lagring
Flere års fadlagring
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt