Don Papa Rum Rare Cask 50,5%

Limiteret romudgave på svimlende 50,5% alkohol

Ikke på lager
DKK 699,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Limiteret udgave i en ny og helt anderledes stil

Don Papa Rare Cask er destilleret på filippinske sukkerrør og aftappet ved flotte 50,5% alkohol. Hver tønde er håndplukket af Don Papas Master Distiller, og den er tappet på flaske ved en relativt høj alkoholprocent. Rare Cask har lagret i flere år på øen Negros, Filippinerne i brændte amerikanske egetræsfade.

Fyldig, tør og kraftfuld romoplevelse

Rommen er fyldig og kraftfuld på næsen, men blød og frugtagtig i munden, med en lang og frisk eftersmag. Smagen tilbyder rig kompleksitet med noter af eg, kakao og frugtkage, der afsluttes med et strejf af frisk mynte. Til dem der kender og elsker Don Papa Rum for deres sødmefulde, vanilje- og appelsinprægede smag, går denne version i en helt anden retning. Don Papa Rare Cask opleves langt mere tør og giver samtidigt associationer til rommen fra det højt elskede, men henlagte Caroni Destilleri på Trinidad. Don Papa Rare Cask er lanceret for at vise hvad La Tondeña Distilleria også kan præstere som romproducent.

Don Papa Rum Rare Cask tilslutter sig Don Papa-porteføljen, som i forvejen indeholder den oprindelige Don Papa Small Batch Rum og Don Papa 10 Years Old Rum Limited Edition.

Bemærk venligst:

Denne Rare Cask-udgave bliver kun produceret i et meget begrænset oplag, der omfatter 6.000 nummererede flasker globalt. Rommen kommer i en meget luksuriøs trækasse med mange flotte detaljer der refererer til Don Papas hjemø, samt Papa Isio, den lokale revolutionær, som inspirerede til tilblivelsen af romserien.

Vin Data
Type
Rom
Producent
La Tondeña Distilleria, Baco Inc.
Størrelse
700 ml
Alkohol Procent
50,5%
Region
Negros, Filippinerne
Lagring
Flere års fadlagring
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt