VinAvisen
FlaskeHalsen
Smag På Vin

Domaine Preignes Le Vieux Paradis Rose 2019

Sommerens bedste Rose. Frisk, frugtrig og elegant.

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Sommerens bedste Rose. Frisk, frugtrig og elegant.

Vinen er produceret af 100% Grenache. Efter presning og gæring ligger vinene i kun 8 timer i kontakt med skallerne, hvilket er optimal for den fine farve og udtræk af smag. Lagret kort i ståltanke inden vinen kom på flaske.

Vinen er flot lakse-farvet. Spændende aromaer af sommer bær, lidt grape og blomster. Smagen er frisk, mineralsk, sprød og delikat. Fine nuancer af sommerbær som krisebær og jordbær i smagen. Overraskende god længe i denne sprøde Rose.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til salater, skaldyr eller bare på terassen en varm sommer dag.

En klassisk frisk og sprød sydfransk Rose i god kvalitet. Rig frugtsmag og spænende nuancer som holder overraskende længe i eftersmagen.

Kåret til Sydfrankrigs bedste Rose

Vivino har hvert år deres `Vivino Wine Style Awards`. Her kårer de det forgange års bedste vine i hver deres kategorier.
Denne Paradis Rose ryddede forrige år bordet og vandt som den bedste Rose fra Languedoc-Roussillon!

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rose
Årgang
2019
Land
Frankrig
Producent
Domaine Preignes
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Det er vel fair nok at skrue forventningerne højt op, når en vin har fået navnet ‘det gamle paradis’. Men hold nu fast… For bortset fra, at der ikke er ret meget, der er gammelt eller gammeldags ved den, så er det en helt igennem paradisisk rosévin i sin prisklasse. Farven er ret lys, og den giver et elegant præg til vinen, der åbner sig i glasset med en enormt blød frugtaroma. Smagen er eminent, når frugten og de mange modne bær smyger sig om hinanden og holdes levende og energiske af en god og afstemt syre. Det er en forrygende rosé i sin prisklasse – noget af det bedste, jeg har smagt i år."

Smag På Vin

5 stjerner

"Sart, lys laksefarvet i glasset og lige så let og sart aroma med milde jordbær, honningmelon og rabarber. Tør med pæn smagsintensitet fra den røde bærkurv og forfriskende sprød syre. Klassisk sydfransk rosé, der friskt ryger ned uden modstand. Nem og meget anvendelig til en fyraftenssvaler på terrassen eller til sommerens grønne salater."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Lækker rosévin med tyngde og rigeligt af alting - syre og sødme, krydderier og druesmag. Den smager ganske enkelt godt, både til mad og som terrassevin."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Ultra tilbageholdende næse med toner af grønne blade, knap modne abrikoser, et besnærende viff af terpentin og glemt sommer. Slank, rank og grenet med en livlig syre, der nærmest prikker i munden som et piskende violinspil. Undermoden og underspillet med en indtagende bitterhed i eftersmagen. En urimeligt god rosé til prisen. Ugens vinhit."

Medaljer

Guldmedalje Selection Mondial du Vins Paris

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt