SÅ ER SUPER VALUE DECEMBER KASSEN TIL SALG! 12 FL KUN 499 KR! LÆS MERE HER.

×
95 points
Mad og Monopolet
91 points
Vinstyrke 2
93 points
Flaskehalsen Point
92 points
Wine Manual
95 points
Jeb Dunnuck
19 points
Forlaget Smag
Alt Om Vin
94 points
Robert Parker
94 points
Vinhulen Points
Vinvalget

Domaine Durieu Chateauneuf du Pape Lucile Avril 2019

Sublim Chateauneuf du Pape fra top producent.

På lager
DKK 249,00

Pris: Før: 349,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 379,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 28%! TOP CHATEAUNEUF MED 95+95+94+94 POINTS! DEN PERFEKTE TRADITIONELLE JULEVIN!

Domaine Durieu er en af stjernerne fra Rhone. Ikke kun pga den fantastiske kvalitet - men også pga at de tilbyder deres høje kvalitet til en særlig god pris. Denne 2019 Lucile Avril scorer ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,3 på Vivino og hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 95 points af Jeb Dunnuck, ⭐⭐⭐⭐⭐ 95 points af Mad & Monopolet og ⭐⭐⭐⭐⭐ 94 points af Robert Parker OG mange flere flotte anmeldelser. - Brug den til juleaften og du får en vinoplevelse fra den høje hylde, det er klassisk Chateauneuf du Pape vin med power. Perfekt til juleaften.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Chateauneuf du Pape fra top producent

Denne Cuvee Lucile Avril er produceret af 80% Grenache, 10% Mourvedre og 10% Syrah. Druerne håndhøstes fra op til 100 år gamle vinstokke, plantet på 6 hektar af Domaine Durieu`s bedste vinmarker, beliggende på Farguerol plateauet. 30 dages maceration med daglig pumpover. 18 måneders lagring i beton.

Flot dyb rubinrød farve. Lækre aromaer af mørke kirsebær, solbær, blomme, kirsch og hints af peber og urter. Det er en overdådig, fyldig, dyb og smuk struktureret Chateauneuf du Pape, som med sine polerede tanniner, endda virker en smule cremet i eftersmagen, der afslutter lang og blødt.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til retter med oksekød, lam, vildt eller til julens and. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering.

Chateauneuf du Pape Cuvee Lucile Avril byder på en smuk balance, der kombinerer elegance, generøsitet, blødhed og finesse på absolut bedste vin. En stor Chateauneuf du Pape.

Vin Data
Drue
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Domaine Durieu
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Rhone
Lagring
18 mdr lagring
Drikkes bedst
2024-2034
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Alt Om Vin

6 stjerner

6 ud af 6 stjerner i test af årets julevine "Sultana og blommer. Charcuteri, garrigue, timian, flint og limeskal. Kraftig og intens med en underfundig fin fin syre og dertil en let mineralsk finsh. At vinen holder 15,5% alkohol er mildest talt imponerende, den beholder stadig sit elegangte præg. Flot repræsentant for Chateauneuf."

Flaskehalsen Point

93 points

"Det er Grenache-druerne, der fylder klart mest i denne powerversion af en Chateauneuf-du-Pape. Mørke frugter i lange baner, hvor brombær og sorte kirsebær kæmper om overtaget. Jeg har svært ved at forestille mig, at denne vin ville fungere til ret meget andet end det klassiske danske julebord med fedt, salt, sødme, sprødhed og tyngde. Men det er den til gengæld også aldeles oplagt til."

Forlaget Smag

19 points

”Blød, lakridset, potent – domineret af moden Grenache, der giver den både smag, krydderi og karakter. Det er en ekstremt harmonisk og selvsikker Châteauneuf-du-Pape, der har et imponerende samspil af maskuline og feminine dyder. Dens bløde favntag er ømt og kælent, men det er styret af kraft og muskler. Den virker drikkemoden nu, og måske skal den ikke gemmes mere end 3-5 år. Men hvorfor dog også, når den er så veludviklet allerede. Jeg er sikker på, at den er skabt til rødt oksekød.”

Jeb Dunnuck

95 points

"Another wine that just oozes Provençal charm and character is the 2019 Châteauneuf Du Pape Lucile Avril, a blend of 80% Grenache and 10% each of Syrah and Mourvèdre brought up in concrete tanks. This cuvée comes all from the Farguerol lieu-dit, in the northwestern edge of the appellation, and offers a ripe, sexy perfume of blackberries, chocolate, crushed stone, and ground pepper. Perfectly ripe and full-bodied, with silky tannins and remarkable purity of fruit, don’t miss it."

Mad og Monopolet

95 points

"Når du falder over en Chateauneuf du Pape som denne, så ved du, hvorfor de koster en anelse mere end andre vine. Det er nemlig utrolig flot vin, hvor alle komponenter er integrerede og spiller smukt sammen. I næsen har den dybe intense noter af kirsebær, mørk chokolade, ”heksehyl”, solbær og mynte - den har det hele! I munden er den fløjlsblød med velintegrerede tanniner og et perfekt frugtbid. Den fungerer perfekt til konfiteret and, steak bearnaise og simremad."

Robert Parker

94 points

"Darker, more concentrated and tannic than the regular cuvée, the 2019 Chateauneuf du Pape Lucile Avril delivers intense notes of black cherries and celery seed. Full-bodied, rich and velvety, it concludes with a long, mouthwatering finish. It's mainly old-vine Grenache (80%), with about 10% each Mourvèdre and Syrah."

Vinhulen Points

94 points

"Rubinrød. Duften emmer af mørke kirsebær og hindbær sammen med mørk chokolade, sort peber og en fin note af urter og krat på den fede måde. I smagen er der sat vand over til en kraftfuld frugtoplevelse med mørke kirsebær, lidt hindbær og mørke bær supplereret af mørk chokolade, sort peber og fast frugtsyre med bid. På trods af intensiteten og kraften, så er vinen blød og lækker med masser af det hele. Fra midtpalette og ud i spids sætter tannin ind, og kombinationen med den fyldig frugt giver flot struktur. Meget flot CdP."

Vinstyrke 2

91 points

"...Duften har de karakteristiske aromaer af brombær, hindbær, tobak og soltørrede urter. I smagen fornemmes nogen sødme, men også alkohol. Det er en tæt og mørk vin med noter af modne kirsebær, hindbær og boysenbær akkompagneret af intens chokolade."

Vinvalget

5 stjerner

"Når der står Chateauneuf du Pape på vinen, så er forventningerne med rette store. Denne pavevin leverer da også en masse klassiske Rhone udtryk. Animalsk, let muldet, svampet, rusikke soltørrede urter og sort peber. Frugten er elegant med en undertone af røde frugter som hindbær, jordbær og kirsebær. Fint integreret syre og udtørrende tannin bidrager til et vellykket klassisk eksemplar, der kommer med alt det der forventes af vintypen. Det smager godt det her, men hvis vi skulle helt op og sidde bag chaufføren i bussen, så kunne vi ønske, at vi var blevet blæst mere bagover og smidt lige ned midt I Rhones varme solbagte rå landskab."

Wine Manual

92 points

Wine Manual

5 stjerner

"Vinen er tør med fyldig krop, moderat syre, eleveret tannin og høj alkohol.

Rigtig drikkevenlig Châteauneuf, som i øjeblikket er lidt lukket i næsen, men som performer rigtig flot i munden."

Medaljer

Awarded Wine points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt