SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
92 points
Vinexpressen Points
92 points
Jeb Dunnuck
91 points
Vinhulen Points

Domaine Durieu Chateauneuf du Pape 2020

92-points vindende Chateauneuf med perfekt balance.

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 269,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

92-points vindende Chateauneuf med perfekt balance

Vinen er produceret af 80% Grenache, 10% Syrah, 5% Mourvedre, 3% Cinsault og 2% Counoise. Druerne kommer fra 30 hektar vinmarker på Farguerol-plateauet. Druerne håndhøstes og afstilkes delvist. 30 dages maceration med daglig pumpover. 18 måneders lagring i beton.

Levende rubinrød farve med violette reflekser. Aromaer af modne kirsebær, sorte frugter, garrigue samt hints af marmelade og delikate krydderier. Den komplekse smag har en flot fylde og fremstår saftig, elegant og med modne tanniner. Let cremet eftersmag, som har endnu flere nuancer.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til retter med f.eks. lam, vildt, modne oste eller til and juleaften. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering.

Denne Chateauneuf du Pape Tradition fra Domaine Durieu er en uimodståelig rødvin af høj kvalitet. Kompleks, flot fylde og en let cremet eftersmag.

Vin Data
Drue
Cinsault
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Domaine Durieu
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Rhone
Lagring
18 mdr lagring
Drikkes bedst
2022-2032
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

18,5 points

”Blød, let lakridset og med charmerende dominans af Grenache. Det er en mild og venlig charmevin, der er ung, men allerede drikkeklar. Den udfolder sine herligheder blidt og blødt i glasset, og syren er så spagfærdig, at det også er en vin til hygge og uden mad.”

Jeb Dunnuck

92 points

"From an estate that has been knocking it out of the park lately, the 2020 Châteauneuf Du Pape is a classic effort offering assorted red and black fruits as well as peppery garrigue, leather, and spice. It's medium to full-bodied and has a supple, elegant mouthfeel, ripe tannins, and an already complex, hard-to-resist style perfect for drinking over the coming decade."

Vinhulen Points

91 points

"Rubinrød. Duften rummer både kirsebær, hindbær og krydrede noter, hvor urter, krydderi og krat fylder en del i duftbilledet men ikke er overdrevet – mere klassisk CdP. Smagen er frisk med kirsebær, hindbær og krydrede noter af urter og krat på den fede måde med fast frugtsyre og bid. Fin intensitet i vinen der er i god balance og har en fin længde i munden og en klassisk stil."

Vinexpressen Points

92 points

"En kanonade af hindbær, jordbær, et strejf af lakridskonfekt og et knæk af peber. Dejlig luftighed trods den høje alkohol på 15.5%.  Læg dertil en laber, blød frugtsødme og en gang flot afrundede tanniner. Meget mere klassisk bliver det vist ikke…. Bravo!"

Medaljer

Guldmedalje Concours Mondial de Lyon

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt