★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    En fremragende "skåle-vin"

Dom Potier Cava Demi-Sec

På lager

99,95 DKK per stk.
68,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
73,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

Dom Potier Cava Demi-Sec

Detaljer

Denne Cava produceres i Penedés i det nordøstlige Spanien nær Barcelona i Katalonien, der er landets hovedregion for denne specialitet. Druerne, som kommer fra González Byass' Finca Can Petit, er de klassiske for området med Macabeo, Parellada og Xarello med størstedelen af førstnævnte i blendet. Fælles for druerne er den friske, sprøde signatur, som er nødvendig for en god mousserende vin.

Efter endt andengæring på flaske, lagres vinene ca. 12 mdr. før frigivelse. Denne lagringstid er nødvendig for aromatisk udvikling og kompleksitet.
Demi-Sec betyder på 'Champagne-sprog' halv-sød til sød, omend de fleste nok vil opleve, at vinen befinder sig et sted mellem halv-tør og halv-sød!
Vinens elementer

Vinens elementer

Duften har elementer af citrus og lidt rød frugt med florale undertoner og lidt gærede aromaer. Smagen har ganske let sødme med en dejlig frugtighed, der holdes i skak af en frisk syre. Boblerne bidrager også med friskhed og har den elegance, som er klassisk for den 'traditionelle metode'.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 7-9° grader for den optimale vinoplevelse. Dom Potier Brut er en fremragende 'skåle-vin', der også kan bruges til en lang række måltider, hvor man vil undgå den mere stringente stil fra en Cava Brut.

Drue
Diverse sorter
Type
Mousserende vin
Vintype
Årgang
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
González Byass
Størrelse
75 cl
Alkohol
11,5%
Region
Penedés
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2021
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse