Bülow Lakrids

Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og vidste altid, at han ville skabe noget særligt. Han kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.

Den 07.07.07 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke. Ideen var at koge lakridsen i butikken, og sørge for at man kunne dufte den 100 meter væk. Det virkede og alt blev udsolgt på to timer. 

I 2008 købte Johan en lakridsmaskine og installerede den i sin netop lejede fabrik i Taastrup. Sådan øgede han produktionen for at imødekomme efterspørgslen. Her blev lakrids NO.1, NO.2, NO.3 og NO.4 skabt.

Sammen med produktionschefen Tage udviklede Johan ideen om at overtrække lakridsen med chokolade i 2009. 
Man troede, at det var umuligt, men det populære produkt Lakrids A så snart dagens lys.

I 2017 fejrede Bülow lakrids deres 10 års jubilæum, men de er først lige begyndt. Deres vision er at sprede kærlighed til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.

Side:
  1. 1
  2. 2