SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Dehesa El Carrascal Almarina Blanco 2023

Value for money Verdejo!

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 74,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Aromatisk spansk hvidvin for alle!

Denne dejlige spanske hvidvin er lavet på 50% Verdejo samt 50 % Sauvignon Blanc, som er dyrket i områedet Tierra de Castilla i Spanien. Druerne til vinen er presset under kølige forhold, for at bevare den friskheden. Fermentering over 10-15 dage ved 15 grader, for at bevare den friske frugt i vinen ligger vinen med skallerne indtil den flasken. Vinen lagrer kort på ståltanke ved kun 10 grader.

I glasset ser du en lys gylden farve med grønligt skær. Duften byder på en palette af friske citrus frugter, med dejlige tropiske frugt hints. I smagen får du en let fornemmelse af tropiske frugter samt friske citrusfrugter. Alt i alt en frisk, afbalanceret og sprød smag i munden med en let blød finish. En vin som vil falde i manges smag. 

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den helt for sig selv, eller til retter med fisk, skaldyr, tapasbordet eller til salater. 

Verdejo som giver meget for pengene, her er friskhed, sprødhed og en masse skønne noter! Snyd ikke dig selv for denne prisbasker af en hvidvin.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Verdejo
Type
Hvidvin
Årgang
2023
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Dehesa el Carrascal
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Tierra de Castilla
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Dehesa El Carrascal

Bodega Dehesa el Carrascal er et lille vinhus i Spanien som producere 100.000 flasker årligt. Vinhuset går tilbage til 1962, hvor familien begyndte den ædle kunst at lave vin under ledelse af sin grundlægger, Don Arsenio García Cañada. I begyndelsen af århundredet startede opførelsen af vingården mellem de små byer Alpera og Bonete, hvor man begyndte at lave en vin af høj kvalitet, altid fra deres gamle vinmarker, nogle af dem mere end 50 år gamle. På nuværende tidspunkt ledes vingården af anden og tredje generation af familien, hvor de også har et højt kvalificeret team til produktion og kommercialisering af deres vine, som altid satser på regionens oprindelige sort: Garnacha tintorera. 

Beliggende i hjertet af Almansa, i den sydøstlige del af den iberiske halvø. Her har Dehesa 300Ha jord ved kysten af Sierra del Mugrón, kendetegnet ved at have en højde mellem 900 og 1000 meter over havets overflade. I denne region har de et middelhavsklima med kontinental indflydelse med mere end 2.900 solskinstimer om året. Temperaturkontrasten mellem dag og nat er ideel til udviklingen af vores afgrøder. De ekstremt varme og tørre dage i løbet af sommeren, står i kontrast til de kolde nætter, som tillader modningen af druer til at være meget progressiv og langsom. Dette vejr favoriserer den naturlige koncentration af farven på druerne, opretholder en god syre og modenhed, hvilket er afgørende for at opnå vine med exceptionelle organoleptiske egenskaber.

Dehesa el Carrascal laver vine i moderne stil, med middelhavsprofil, varianter og international stil, og når dermed ud til mange forskellige typer forbrugere. Deres mål er baseret på at overføre til vinelskere al den indsats, der kommer fra marken og vingården gennem vine med deres egen identitet, som kan forblive i din hukommelse på grund af deres høje kvalitet og rimelige pris. 

Dehesa er opmærksomme på den reelle indvirkning, som vinproduktion har på miljøet, og de har udviklet en bæredygtig produktion baseret på den økologiske bæredygtighed af deres produktionssystem og arbejder konstant på at udarbejde og producere respektfulde vine.

Vinhuset siger selv; 
"Our dream is that the flavor and nuances of our wines make you feel unique sensations that transport you to our region, full of natural landscapes and grapes as surprising as Garnacha Tintorera, so that you can feel part of our origin through our wines."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt