Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico er tilbage og er årets luksus julevin. Køb mens vi har flere. Læs mere her.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Dark Corner Durif Shiraz 2019

Mørk, koncentreret og blød Durif Shiraz

Ikke på lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
 • Fri fragt v/ 499 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

 • Fuglevildt
 • Grill mad
 • Hygge
 • Kalvekød
 • Lam
 • Oksekød
 • Varieret buffet
 • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Mørk, koncentreret og blød

Dark Corner er et mix af Durif og Shiraz. Blended består primært af Durif, som giver vinen mørk og krydret smag, og så er der tilføjet en god del Shiraz som giver moden og krydret frugt, samt masser af Shiraz-lakrids noter. Vinen produceres af winemaker David Joeky hos Casella Family Brands i det sydlige Australien. 14,5% alkohol.

Helt mørk og dyb farve. Intense aromaer af mørke kirsebær, brombær og krydderier. I smagen er der masser af krydret sort frugt og krydderier, samt masser af Shiraz lakrids og undertoner af eg. Balancen sidder lige i skabet – fast og fyldig, men perfekt afstemt med moden, krydret og `lakridset` frugt.

Server vinen ved 16-18° grader i store glas. Den er blød nok til at kunne nydes alene, men vinens saft og kraft fortjener allermest et stykke rødt kød …eller som ledsager til julens fede mad, da den har alt hvad der kræves - fylde, fed frugt, fine tanniner og lidt syre ..og masser af tyngde.

Er du vild med fyldige, bløde og smagsfulde rødvine, så skal Dark Corner helt sikkert tilføjes til din liste..!

Vin Data
Drue
Durif
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Casella Family
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Southern Australia
Lagring
6 måneder i egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2024
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg køber gerne hvis nogle vil bringe argumentet, at det ikke er en vanvittigt elegant eller nuanceret vin, der gemmer sig i denne Dark Corner-blanding af druesorterne Durif og Shiraz. For det er det ikke – det er dyb blødhed og masser af fløjls-venlig pudeagtig velsmag, der på intet tidspunkt skurrer mod smagsløgene. Så hvis det ikke er din stil, så behøver du ikke læse videre. Hvis du tilgengæld har svært ved at modstå de helt nemt tilgængelige vine, der er så nemme at drikke og nyde, at det næsten bliver for feel-good-agtigt i deres flow, så er Dark Corner en flaske, der er fuld af lækkerier og hyggestemning. Det er ret vildt, at du kan få så meget fyldig australier-klassicisme i dit vinglas til en flaskepris på 69 kroner, for det smager virkelig rart og behageligt dette her. Masser af modne frugter, sødmefulde lag og et blødt og let flydende drive, der aldrig bliver for tungt, selvom det er meget modent."

VinAvisen

5 stjerner

"Dette er rødvin i superklasse, lavet på druerne Shiraz og Durif. Den dufter af modne brombær og har en smag i perfekt balance mellem frugt, syre og sødme. Den har også noter af mokka og en lang og lækker eftersmag. Prisen for en flaske er helt ok - og tilbudsprisen ualmindelig attraktiv."

Medaljer

Guldmedalje Australian Alternative Varieties Wine Show

Guldmedalje AWC International Wine Challenge Vienna

Bronzemedalje China Wine & Spirits Awards

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt