Dancing Coyote Rosé 2015

Elegant oversøisk rosé på 100% Pinot Noir

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Vinhuset Dancing Coyote er en familiedrevet vingård beliggende i den smukke vinregion Clarksburg i Californien. Deres 600 hektar store vinmarker ligger i Sacramento Valley langs Sacramento-floden. I dag er det 5. generation der står i spidsen for produktionen af disse skønne oversøiske amerikanske vine, hvis ekstraordinære kvalitet og karakter er et produkt af familiens kærlighed til deres vine og vinstokke.

Vinregionen Clarksburg er kendt for at producere flotte sprøde rosévine, og denne rosé er absolut ingen undtagelse. Clarksburg nyder godt af optimale vækstbetingelser - varme sommerdage og kølige nætter med blide maritime briser fra San Francisco Bay skaber druemateriale af ekstraordinær høj kvalitet og karakteristika. Jordbunden består primært af en næringsrig, sandet lerjord, som giver afbalancerede vine med gunstig smagspotentiale.

Vinfremstilling

Druerne til denne sprøde rosé er håndhøstet en tidlig august morgen i 2015 på familiens vinmarker i Clarksburg. Vinen er fremstillet på 100% Pinot Noir. Druerne er efterfølgende blevet transportet til vingården, hvor selve vinifikationsprocessen foregår. Efter knusning af druerne separeres druemosten fra skallerne og kernerne - det som også benævne som udblødning. Fermenteringsprocessen foregår i temperaturstyrede ståltanke ved lav temperatur. Vinen bliver herefter stabiliseret i et par måneder inden endelig aftapning på flaske.

Vinens elementer

Farven er flot laksefarvet i glasset med changerende lyserøde nuancer. Dens næse byder på flotte vedvarende aromaer af friske rosenblade, vandmelon og jordbær. Den opleves tør og silkeblød i munden med en dejlig sprød syre. God fylde og struktur spækket med dejlige sommerfrugter En meget harmonisk rosé med alle elementer bragt i spil. Dejlig lang eftersmag, som lader en sidde tilbage med en veltilfreds mundfølelse.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne sprøde rosévin ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. Dancing Coyote Rosé 2015 er en perfekt ledsager til sommerens lette måltider som salater og lyse kødtyper på grill, pastaretter, skaldyr og lette fiskeretter. 

Overlegen oversøisk rosé på 100% Pinot Noir - sprød, tør og spækket med frisk frugt og en god syre. Her får du virkelig en elegant rosé med god fylde og struktur, som vil pifte selv det mest triste måltid op. 

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rose
Årgang
2015
Land
USA
Låg
Skruelåg
Producent
Dancing Coyote Wines
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Clarksburg
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
Om producenten

Dancing Coyote

Vinregionen Clarksburg

Clarksburg har de seneste år for alvor gjort sig bemærket på den internationale vinscene blandt vinelskere og gastronomiske fagfolk for regionens høje druekvalitet. Optimale vækstbetingelser med varme sommerdage og kølige nætter med maritime briser fra San Francisco bugten, gør denne region ideel for en lang vækstsæson som afstedkommer en høj kvalitet af de forskellige druesorter. Dancing Coyote råder i dag over en vinserie, som består af Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay.

Vinifikationsprocessen

Familien bag Dancing Coyote har kun et mål som vinproducent. At producere nogle af de bedste vine i regionen. Vine, der afspejler regionens unikke terroir og får det bedste frem i hver enkelt druesort. Hele processen håndteres med stor omhu og professionalisme. Ved at anvende teknikker som kold gæring og begrænse indflydelsen af ​​nye egetræsfade, bevarer man druernes naturlige frugtsmag og DNA, der er endemiske til familiens vinmarker. Målsætningen med Dancing Coyote er at producere komplekse, elegante vine, der både er nemme at nyde med og uden mad.

Fra kornkammer til vingård

Kimen til familiens vingård blev bygget i 1868, hvor man først etablerede kornkammer. I begyndelsen af ​​1900-tallet blev det omdannet til en vingård, som i starten producerede port, brandy og prisvindende eddike. Først i 2001 begyndte man produktionen af Dancing Coyote vinene. I dag råder vinhuset over en 14.000 kvadratmeter stor temperaturreguleret opbevaringsareal, der kan rumme op til 85.000 flasker vin. Derudover råder familien over et 10.000 kvadratmeter temperatur- og fugtighedsstyret lagerrum, som kan lagre mere end 5.000 tønder samt rustfrie ståltanke med en samlet kapacitet på over 2,8 millioner liter vin.

Faciliteter der kan imødekomme den stigende efterspørgsel, år efter år.

Dancing Coyote vine fra Clarksburg i Californien

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt