Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
93 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
FlaskeHalsen

Cyril et Virginie Chablis 2019

Elegant og mineral Chablis.

På lager
DKK 69,95

Pris: Før: 129,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
75,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 46%! CHABLIS KUP! 93 POINTS TIL LAV PRIS!

Chablis med flotte anmeldelser og til en yderst fornuftig pris til dagligt - og netop nu på tilbud til en helt fantastisk pris. 93 points, 5 stjerner og 17 ud af 20 points af anmelderne vidner om rigtig flot vin. 

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Flot Chablis til den helt rigtige pris

Cirka tyve landsbyer omkring byen Chablis kan producere denne verdensberømte vin, der er meget værdsat for sin mineralitet. Det er den unikke jord i Chablis, der giver  Chardonnay-druen denne egenskab. Efter høst, presning og en kort kold gennemblødningsperiode finder gæringen sted i temperaturkontrollerede kar og gennemgår malolaktisk gæring. Vinen har kun lagret i ståltanke.

Elegant og aromatisk hvidvin

Vinen har en flot lys citrongul farve. I næsen er der masser af liv, frisk med citrus noter. I munden fornemmer man hurtigt dens forfriskende mineralitet samt de skønne citrusfrugter. En flot elegant eftersmag med en perfekt afstemt syre. 

Server vinen ved 10-12 grader, prøv den til grillet/stegt fisk, skaldyr eller til vegatariske retter.

Skal du have en Chablis med høj kvalitet til prisen, så skal du prøve denne!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Bourgogne
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Flaskehalsen Point

93 points

"Chablis kan være en kostbar affære, hvis man skal trække den op på den store klinge. Men denne Chablis er trods sin begrænsede pris har en virkelig skarp og lækker stil. Eftersmagen er så lang og lækker, og den er på den ene side fuld af power, saft og kraft, samtidig med at den er helt ren og fin i sit grundlæggende udtryk. Det er temmelig unikt at smage en hvidvin, der på den måde kan være kæmpestor – og alligevel helt ren og fin i sin balancerede elegance. Jeg er ellevild med Cyril et Virginie’s energi, dynamik og alligevel mådeholdende balance."

VinAvisen

5 stjerner

"Citrus og fine mineralske noter præger duften af denne elegante hvidvin. I den tørre smag er der igen mineralitet, stringens og en lang eftersmag med fine krydderier."

Medaljer

Forlaget SMAG - 17 ud af 20 points; "Det er mineraler, der spiller første violin i glasset, ledsaget af friskhed, små tropiske tilløb fra ananas og umoden pære og en lang, forfriskende syre. Det er en fuldblods madvin, og ikke kun til fisk. Den holder stædigt sin kontante stil, sine mineraler og sin syre – og dens stædighed er ikke uden charme, især hvis den får 10-15 min. luft."

Medaljer

Awarded Wine points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt