LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
VinAvisen

Crudo Organic Rosato 2017

Frisk og let frugtrig Rose.

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Frisk og frugtrig Rose

Denne Rose er produceret af 100% Negroamaro fra Apulien i det sydlige Italien. Alle druerne er håndhøstet så kun de gode druer anvendes til denne Rose. Fermenteret og senere kort lagret i rustfri ståltanke.

Farven er lys pink. Frugtrige aromaer af kirsebær, modne hindbær og let hints af krydderi. Smagen er frisk, frugtrig og aromatisk, med noter af modne røde bær, grapefrugt og solbær. Fin og frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 12 grader. Brug den som aperitif eller til lettere retter med fisk og skaldyr eller salater.

Crudo Rosato er en frisk og let frugtrig Rose til en god pris. En oplagt ledsager til de fleste lettere fiskeretter eller som en super ledsager til de lune sommeraftner på terassen. Et stort hit som bør prøves..!

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rose
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Skruelåg
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Apulien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2019
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Ganske let rosévin på økologisk dyrkede druer. Trods letheden god frugtfylde, fin krydring, tilpas syre og en lang eftersmag. God både til mad og som terrassevin."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt