BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
96 points
International Organic Wine Awards
VinAvisen
Anbefalet points
VinExpressen

Crudo Organic Bianco 2017

Aromatisk og frisk sicilianer til super pris.

Ikke på lager
DKK 47,85
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
52,85 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
RESTPARTI! EKSTRA LANGT NEDSAT!!
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

En frisk og frugtig økohvidvin, nærmest vanedannende

Vinen er produceret af de lokale Sicilianske druer Catarratto og Zibibbo. Den er primært produceret af Catarratto, som giver vinen friskhed og en tilpas syre. Zibibbo er en variation af Muscat, hvilket giver vinen fylde og frugtrige aromaer. Efter høsten af druerne bliver de 2 druer bearbejdet hver for sig, inden de bliver blended og lagrer kort i rustfri ståltanke.

Aromatisk og frisk sicilianer

Farven er lys gylden. Aromaer af tropiske frugter, ananas, hyldeblomst og citrus. Smagen er frisk og frugtrig, med balanceret sødme, noter af moden tropisk frugt, mango, hvide blomster og lime. Vines syre er perfekt afstemt til sødmen. Eftersmagen er medium lang og frugtrig.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til krydret asiatiske retter, skaldyr eller salater. Også perfekt til hygge på terassen i sommervarmen uden mad.

Crudo Bianco er en super frisk og frugtrig vin, som nok er vores absolut bedste bud på en vin til hygge på terassen i sommervarmen. Et kæmpe hit som bør prøves..!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Skruelåg
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Sicilien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2019
Anmeldelser
International Organic Wine Awards

96 points

"Color: Bright yellow Aroma: Aromatic scent with hints of tropical fruit, pineapple, elderflower and citrus. Taste: Fresh and fruity with balanced sweetness, hints of ripe tropical fruits, pineapple, mango, white flowers and lime. Food pairing: Crudo goes well with light and spicy asian dishes, seafood and fresh salads. It is also a perfect wine just as an aperitif."

VinAvisen

5 stjerner

"Vellykket hvidvin på økologisk dyrkede druer af sorterne Catarratto og Zibibbo (Muscat d'Alexandrie). Smagen er frisk, blød og afrundet med noter af citrus, ananas og hyldebær. Velegnet til det meste."

VinExpressen

Anbefalet points

"Crudo er produceret på de lokale Sicilianske druer catarratto og zibibbo. Sidstnævnte giver toner, der kan minde om Muscat, og det smages tydeligt her i en utraditionel vin, som kan give associationer til en alsacer med en smule restsødme. Underfundig sicilianer, men den smager dejligt."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt