NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

Crono Rosso Limited Edition 16%

Crono Limited Edition 16% er en rig og tæt aromabombe fra sydita...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

 

Italiensk limited edition frugtbombe

Vinen er produceret af Primitivo og Negroamaro fra de solrige regioner Apulien, Sicilien og Campanien i det sydlige Italien. Ved normal høsttid beskæres vinstokkene i stedet og druerne får herefter lov til at hænge 25-30 dage længere inden de bedste håndplukkes. I denne ekstra modningsproces mister druerne ca 40% af deres vægt, men øger deres sukkerkoncentration, som giver vinen en meget mere intens frugtsmag. Efter presning af druerne, gærer mosten sammen med drueskallerne, for at udtrække yderligere aroma og farve herfra. Herefter lagrer vinen i mindst 9 måneder for at tilføje lækre fadnoter og afrunde vinen.

Rig, tæt og fyldig smagsoplevelse

Farven er dyb rød med lilla nuancer. Op af glasset kommer intense aromaer af marmelade og blommer samt noter af krydderier og sød pibetobak. Smagen er rig, tæt og frugtdrevet. Modne tanniner og tilpasset syre sikre en forholdsvis blød og dog struktureret og afbalanceret smagsoplevelse. En fyldig vin med stor intensitet, men også en vin som ikke er helt uden finesse, trods den kraftige smag. Eftersmagen er lang og vedholdende.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til stege, en god bøf, grillet og marineret kød, modne oste eller blot som hygge vin. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Crono Limited Edition 16% skal bare smages! Crono er vores `aromabombe` fra det sydlige Italien, som byder på rig og tæt smag. En limited edtion vin, lavet på Appassimento metoden!

Vin Data
Drue
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
Uden årgang
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Apulien
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt