OPRYDNINGSTILBUD PÅ 5-STJERNET TOSCANER. NEDSAT 48%. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER

×
VinAvisen
EkstraBladet

Criminal Minds Riesling 2018

Sprød og aromatisk Australsk Riesling!

Ikke på lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og aromatisk Australsk Riesling!

Vinen er produceret af Byrne Vineyards der med sine 100 hektar Riesling marker, er en af de største privatejet australske producenter af Riesling vin, og om nogen forstår de at lave god Riesling til en særdeles fornuftig pris. Vinmarkerne er beliggende ca. 1 time nord for Barossa, lige øst for Clare Valley, hvor der er lidt køligere. Vinstokkene vokser i stenet jord, hvor en stor del af disse er kalksten. Herfra er udbyttet ikke specielt højt, men kvaliteten er yderst flot, fra de modne vinstokke der er planet i 70`erne.

Lys halmstrå farve. Flotte aromaer med masser af citrus, samt strejf af blomster og stenfrugt. Smagen er forfriskende med noter af grønne æbler, hvide blomster og citron marmelade. Flot syre hele vejen igennem, der går at denne Riesling hele tiden virker frisk og sprød.

Server vinen v/ 7-8 grader. Brug den som aperitif, eller til lettere retter med f.eks. skaldyr, fisk, salat eller let charcuteri.

Endnu en vin i Criminal Minds serien hvor der er `bang-for-the-buck`! En rigtig smagfuld Riesling, i en sprød og forfriskende stil.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Wine Group
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
South Australia
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Æbler og lime i duften. En frisk og frugtig vin med masser af røde æbler, citrus og blomsternoter i smagen. Pæn syre og en sprød fin afslutning. Ganske pænt køb til prisen."

VinAvisen

5 stjerner

"Lækker, australsk Riesling-hvidvin med en dejlig afrundet og moden druesmag med noter af "nedfaldne æbler", mandarin og pære. En glimrende madvin."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt