Criminal Minds Double Pass Shiraz 2017

Australsk `Double Pass` Shiraz i Ripasso stil!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Australsk `Double Pass` Shiraz i Ripasso stil!

Unik “double pass” sydaustralier produceret af 100% Shiraz. Druerne til produktionen af denne ”double pass” kommer fra Riverland området i det sydlige Australien. Dette område, som ligger klos op af Murray floden, er historisk set kendt for sine gunstige vejrforhold til vinproduktion. Klimaet er kendetaget ved at være meget regnfuldt i vinterhalvåret, og knas tørt og solrigt i sommerperioden. Disse mediterranske vejrforhold passer perfekt til modningen af shiraz, som har slået rødder i den sydaustralske muld siden 1839.

Til produktionen af denne Double Pass Shiraz har winemakeren fået inspiration fra de berømte Italienske Ripasso vine. Vinen er et blend af delvist let tørret Shiraz druer, og Shiraz hvor mosten har gærret med resterne fra deres "Amarone" vine (som så ikke er en Amarone, da deres topvin også er fra Australien - men resterne fra druerne der er brugt til deres Amarone look-a-like). Denne unikke tilgang til vinproduktionen resulter i klassiske Ripasso-noter, samtidigt med at der ikke hersker nogen tvivl om at der er tale om australsk Shiraz, hvilket du smager fra første mundfuld.

Solmoden og intensiv Shiraz

Farven er rubinrød. Duften er særdeles solmoden og meget intensiv med noter af hindbær og brombær. Duften leder helt naturligt videre til en prøvesmagning, hvor man får øjnene op for en rig Shiraz med meget klare noter af moden solbær og blomme, samt noter af søde krydderier, vanilje og lakrids. Udover de klassiske bær og frugter gemmer denne Shiraz også på noter af tørrede urter, som giver en rigtig fin kompleksitet. Tanninerne er silkebløde og eftersmagen bliver bare ved og ved...

Denne lækre shiraz kan med fordel nydes ved 17-18 grader til et stykke veltilberedt oksekød, modne oste eller alene uden mad.

Smag på denne stilede australske shiraz med Ripasso-noter til en meget attraktiv pris!

 

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Byrne Wine Group
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Riverland
Lagring
6 mdr. franske egetræsfade
Drikkes bedst
2019-2025
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt