BEMÆRK; Showroom i Esbjerg er LUKKET henover påsken inkl. lørdag d. 20/4. - Sidste åbningsdag inden påsken er onsdag d. 17/4!

×

Coudoulis Cotes du Rhone Le Petit Blanc 2016

Harmonisk hvidvin der oser af livskraft og kompleksitet.

På lager
DKK 45,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 54,95 DKK stk.
50,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Coudoulis Cotes du Rhone Le Petit Blanc 2016 er en frisk og strålende hvidvin på et skønt sydfransk blend bestående af hele fem druesorter. Grenache Blanc, Roussane, Marsanne, Bourboulenc, Viognier.

Tilsammen skaber de en kompleks og harmonisk hvidvin, som både kan anvendes som en frisk tørstslukker på terrassen, eller til sommerens grillmåltider og fyldige salater.

Vinens elementer

Farven er strålende og klar med svage strågule nuancer.

Flot fylde og viskositet med en let cremethed, som kærtegner glassets sider.

Både næse og mund er kompleks og bemærkelsesværdig aromatisk med en overdådig palette af sanselige indtryk. Frugtig med friske noter af mango, vanilje, abrikoser og en svag mineralitet, som minder lidt om våde sten.

Dejlig harmonisk og elegant med mange spændende lag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader og gerne en smule køligere - alt efter temperament og anvendelse. En hvidvin med mange anvendelsesmuligheder. Ideel til både grill, aperitif og en omgang raclette. Er også en dejlig ledsager til lidt tungere sommersalater med noget fylde og smag.

Super lækker sydfransk hvidvin med en overdådig aromatisk palette i både duft og smag. Rummer både frugtige noter og en elegant diskret mineralitet. Ideel som både aperitif, grillvin og til sommersalater.


Domaine Coudoulis

Blot få km. fra Châteauneuf-du-Pape, ligger vingården Domaine Coudoulis, som Bernard Callet købte tilbage i 1996. Bernard kendte til styrken og kvaliteten i jordbunden, men var nødt til at udvise tålmodighed og opmærksomhed.

De næste 10 år gik med optimering af vinifikationen, og at tilegne sig en dybere indsigt og forståelse for hans terroir.

At observere, lære, at kunne bevæge sig frem og tilbage med henblik på at skabe vine, der hører til blandt de bedste i området. Denne vinrejse tog 10 år, men potentialet var der uden tvivl.

Bernard Callet besluttede at ringe til Patrick Hilaire, som han havde arbejdet med på de mest berømte vingårde, og ønskede at udtrykke essensen af ​​hans færdigheder, som Bernard Callet var åben for.

De to mænd filosoferede og tænkte over, hvordan man kunne arbejde med dette terroir. Altid lytte til vinen. Vær oprigtig og tag ansvar for dit valg.

Dette nye årti var viet til Cuvées Cuvées af Domaine Coudoulis.

Det perfekte match - ægthed og modernitet. Dette er indlysende og kendetegnende for Domaine Coudoulis.

Vin Data
Drue
Grenache Blanc
Marsanne
Rousanne
Viognier
Type
Hvidvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Domaine Coudoulis
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Rhone
Drikkes bedst
2017-2018
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt