Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015

Valpolicella på højeste plan - alle pengene værd!

På lager
DKK 199,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 229,95 DKK stk.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
 • Fri fragt v/ 499 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

 • And og gås
 • Hygge
 • Oksekød
 • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Superiore på højeste niveau - bedre end de fleste Amarone`er!

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015 er en skøn lækkerbisken af en Valpolicella Superiore. Denne rødvin vil levere noget af det ypperste inden for Valpolicella Superiore. Den byder på så mange kvaliteter og lighedstræk til Amaronen, ja, den overgår med længder mange af de billige Amarone vine.

Fremstillet på de traditionelle druetyper fra denne region bestående af Corvina, Corvinone og Rondinella, som tilsammen skaber en elegant og velproportioneret Valpolicella Superiore. Denne Valpolicella Superiore 2015 har en produktion på kun 15.753 flasker! 

Vinens elementer

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015 er en flot rødvin fra Veneto, som byder på en intens og flot mørk rubinrød farve i glasset.

Smagen er delikat, indbydende og intens og byder på en skøn aroma af mørke kirsebær og skovbær. Man mærker tydeligt fadlagringen på 24 måneder, som tilfører vinen en intens og delikat aroma med svage noter af vanilje. Den har en fløjlsblød mund, der både er fyldig og frugtig efterfulgt af en lang eftersmag med mange deliktate nuancer. Underliggende en flot syre, som er perfekt afstemt til den intense frugt. En meget vellykket Valpolicella Superiore, som virkelig leverer en vinoplevelse langt over det forventelige til prisen.

Serveringstemperatur og anvendelse

For at få den optimale vinoplevelse, anbefaler vi dig at dekantere vinen eller lade den ilte i 1-2 timer. Den åbner sig op og de lidt skarpe og intense noter af kirsebær bliver bløde og uimodståelige.

Server denne vin ved 16-17° grader i selskab med oksekød, modne oste, eller som ledsager til julens fede mad. Vinen er også oplagt som hyggevin.

Når vi skriver at denne er klasser over Amaroner i samme prisleje - ja, så mener vi det helt bogstaveligt. Uhørt højt niveau i denne vin, som blot venter på at forkæle dine sanser, og give dig fuld valuta for pengene. Ganske enkelt et fund til prisen!

Vin Data
Drue
Corvina
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Corte Canella
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Veneto
Lagring
24 mdr. fadlagring
Drikkes bedst
2020-2028
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Corte Canella

Kunderne er de vigtigste bidragydere til Corte Canella, da de så at sige er dommere og efterspørger de vine og kvaliteter, som markedet nu efterspørger.

Corte Canella producerer bl.a.:

 • Soave
 • Valpolicella
 • Valpolicella Superiore
 • Amarone delle Valpolicella DOCG
 • Recioto


Vinmarkerne hos Corte Canella er ligeligt fordelt mellem Soave (til hvidvinsproduktion) og Valpolicella (til rødvinsproduktion). Planter af en vis alder (50-60 år) af begge typer af vinstokke dyrkes på Veronese Pergola systemet, mens de øvrige vinmarker er blevet genplantet siden 2000, dyrkes med Guyot-systemet.

Corte Canella's rødvine kommer fra landsbyen Cellore, hvor jorden er sandet og stenet efter tidligere vandaflejringer. Høsten foregår manuelt for nøje at vurdere, hvilke vinmarker og vinstokke, der vil kunne anvendes til de respektive vintyper i respekt for mikroklimaet og vindyrkningsmetoder.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt