Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico er tilbage og er årets luksus julevin. Køb mens vi har flere. Læs mere her.

×
92 points
EkstraBladet points
92 points
DinVinGuide
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
Alt Om Vin
Houlberg Vinblog

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015

Valpolicella på højeste plan - alle pengene værd!

På lager
DKK 199,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 229,95 DKK stk.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
 • Fri fragt v/ 499 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

 • And og gås
 • Hygge
 • Oksekød
 • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Superiore på højeste niveau - bedre end de fleste Amarone`er!

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015 er en skøn lækkerbisken af en Valpolicella Superiore. Denne rødvin vil levere noget af det ypperste inden for Valpolicella Superiore. Den byder på så mange kvaliteter og lighedstræk til Amaronen, ja, den overgår med længder mange af de billige Amarone vine.

Fremstillet på de traditionelle druetyper fra denne region bestående af Corvina, Corvinone og Rondinella, som tilsammen skaber en elegant og velproportioneret Valpolicella Superiore. Denne Valpolicella Superiore 2015 har en produktion på kun 15.753 flasker! 

Vinens elementer

Corte Canella Valpolicella Superiore 2015 er en flot rødvin fra Veneto, som byder på en intens og flot mørk rubinrød farve i glasset.

Smagen er delikat, indbydende og intens og byder på en skøn aroma af mørke kirsebær og skovbær. Man mærker tydeligt fadlagringen på 24 måneder, som tilfører vinen en intens og delikat aroma med svage noter af vanilje. Den har en fløjlsblød mund, der både er fyldig og frugtig efterfulgt af en lang eftersmag med mange deliktate nuancer. Underliggende en flot syre, som er perfekt afstemt til den intense frugt. En meget vellykket Valpolicella Superiore, som virkelig leverer en vinoplevelse langt over det forventelige til prisen.

Serveringstemperatur og anvendelse

For at få den optimale vinoplevelse, anbefaler vi dig at dekantere vinen eller lade den ilte i 1-2 timer. Den åbner sig op og de lidt skarpe og intense noter af kirsebær bliver bløde og uimodståelige.

Server denne vin ved 16-17° grader i selskab med oksekød, modne oste, eller som ledsager til julens fede mad. Vinen er også oplagt som hyggevin.

Når vi skriver at denne er klasser over Amaroner i samme prisleje - ja, så mener vi det helt bogstaveligt. Uhørt højt niveau i denne vin, som blot venter på at forkæle dine sanser, og give dig fuld valuta for pengene. Ganske enkelt et fund til prisen!

Vin Data
Drue
Corvina
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Corte Canella
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Veneto
Lagring
24 mdr. fadlagring
Drikkes bedst
2020-2028
Anmeldelser
Alt Om Vin

5 stjerner

5 stjerner og blandet `De bedste julevine over 100 kr` i AOV`s store test af julevine.

"Solbær, hyld, grønne urter, kviste og strejf af vanille. Kraftfuld, sødmefuld og cremet vin med let svidende alkohol. En intens vin der vil komplimentere den danske julemad med alle dens facetter."

DinVinGuide

92 points

TESTVINDER "Bedste Superiore" - Vandt over Quintarelli Valpolicella Sup. til 3x prisen!

"Cabernetsk rig soæbærnæse med dyb smag af bl.a. lakridsrod og the. Tæt intensitet og blødhed i elegant balance. Flot afslutning"

EkstraBladet points

92 points

5 stjerner + 92 point + ÅRETS BEDSTE GRILLVIN "Intense sorte bær i duften. I stilen nærmest som en amarone med tørrede frugtnoter, varme krydderier og sveskepræg. Koncentreret tæt vin men vellavet med en lang krydret afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Denne Valpolicella kunne uden at skamme sig stå ved siden af en Amarone. Den har en dyb, tæt farve og en blød og lækker druesmag med fint integrerede fadnoter efter 24 måneder på fad. Druerne er de traditionelle Valpolicella-druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.16% alkohol, men ingen spritkant."

Smag På Vin

6 stjerner

"Wow! Jamen, det er så lækkert det her. Og tænk at det ’kun’ er en Valpolicella Superiore. Det er hverken Ripasso eller Amarone, men den kunne næsten lige så godt være det.

Meget indbydende og kompleks krydret næse med søde syltede kirsebær, koncentreret blomme, kanel, nelliker, mint og vanilje. Superkoncentreret i smagen. Igen med fokus på de syltede kirsebær men også blommeskind, læder, løvfald, noget lakridspulver, mynte og fadkrydderi. Kanonlækker vin! Stor koncentration, flot rank syre, strøgne tanniner og lang eftersmag med et lille bittert farvelkys."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Denne Valpolicella kunne uden at skamme sig stå ved siden af en Amarone. Den har en dyb, tæt farve og en blød og lækker druesmag med fint integrerede fadnoter efter 24 måneder på fad. Druerne er de traditionelle Valpolicella-druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.16% alkohol, men ingen spritkant."

Houlberg Vinblog

5 stjerner

"Vinen har en småfed næse, fyldig, eksplosiv med modne blommer kombineret med mørk, frisk frugt, sorte kirsebær, masser af lakrids, både sød finsk lakrids, tør engelsk lakrids, klar fadpræg med kanel, søde krydderier, læder, fin syre … opulent uden for meget bulder samtidig med frisk nerve. I munden er det en fyldig, koncentreret vin, som fylder munden … både med stærk alkohol, men det er også eksplosion af mørk frugt, blommer, kirsebær, tør blæk og tør engelsk bitter lakrids. Det kunne godt være Amarone … koncentrationen og en rank syre er mindst på samme niveau. Det er en kraftig satan, men den er proppet med smag og syren sikrer en god sammenhæng i tingene."

Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Corte Canella

Kunderne er de vigtigste bidragydere til Corte Canella, da de så at sige er dommere og efterspørger de vine og kvaliteter, som markedet nu efterspørger.

Corte Canella producerer bl.a.:

 • Soave
 • Valpolicella
 • Valpolicella Superiore
 • Amarone delle Valpolicella DOCG
 • Recioto


Vinmarkerne hos Corte Canella er ligeligt fordelt mellem Soave (til hvidvinsproduktion) og Valpolicella (til rødvinsproduktion). Planter af en vis alder (50-60 år) af begge typer af vinstokke dyrkes på Veronese Pergola systemet, mens de øvrige vinmarker er blevet genplantet siden 2000, dyrkes med Guyot-systemet.

Corte Canella's rødvine kommer fra landsbyen Cellore, hvor jorden er sandet og stenet efter tidligere vandaflejringer. Høsten foregår manuelt for nøje at vurdere, hvilke vinmarker og vinstokke, der vil kunne anvendes til de respektive vintyper i respekt for mikroklimaet og vindyrkningsmetoder.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt