Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Konge hvidvin fra Canella. Under 2000 fl producere...

Corte Canella Soave La Vero 2016

På lager

119,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Corte Canella Soave La Vero 2016

Detaljer

Frisk, livlig og frugtrig Soave

Denne hvidvin er intet mindre end en fantastisk Soave. Den er produceret af Garganega og Trebiano druer fra Lavagno, Veneto. Alle druerne er håndhøstet og har tørret i en måned. Herefter er druerne presset let, gæret i tempraturkontrolleret ståltanke og herefter lagret kort i ståltanke.

Der produceres kun små 2000 flasker årligt at denne super velsmagende hvidvin.

Vinenens elementer

Farven er flot lys, med gyldne refleksioner. Aromaer af lyse stenfrugter, blomster og let citrus. Smagen er livlig, frisk og frugtrig, og med en let, men perfekt afstemt syre. Flot struktur og en lang eftersmag.

Serveringstempratur og anvendelse

Vinen bør serveres v/ 10-12 grader. Server den gerne til retter med fisk, skaldyr eller kylling. Prøv den også som en frisk og lækker terrasse hvidvin om sommeren.

Corte Canella er kendt for deres lille produktion af høj kvalitets Valpolicella og Amarone, men de viser også med denne vin at de også formår at lave top, top hvidvine. Frisk, livlig og spændende smagsnuancer.

Drue
Diverse sorter
Trebbiano
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Corte Canella
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Veneto
Website
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2017-2018

Corte Canella

Kunderne er de vigtigste bidragydere til Corte Canella, da de så at sige er dommere og efterspørger de vine og kvaliteter, som markedet nu efterspørger.

Corte Canella producerer bl.a.:

  • Soave
  • Valpolicella
  • Valpolicella Superiore
  • Amarone delle Valpolicella DOCG
  • Recioto


Vinmarkerne hos Corte Canella er ligeligt fordelt mellem Soave (til hvidvinsproduktion) og Valpolicella (til rødvinsproduktion). Planter af en vis alder (50-60 år) af begge typer af vinstokke dyrkes på Veronese Pergola systemet, mens de øvrige vinmarker er blevet genplantet siden 2000, dyrkes med Guyot-systemet.

Corte Canella's rødvine kommer fra landsbyen Cellore, hvor jorden er sandet og stenet efter tidligere vandaflejringer. Høsten foregår manuelt for nøje at vurdere, hvilke vinmarker og vinstokke, der vil kunne anvendes til de respektive vintyper i respekt for mikroklimaet og vindyrkningsmetoder.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse